ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ

Με βασικό τον Τζημόπουλο ο ΠΑΣ Γιάννινα

Με βασικό τον Τζημόπουλο ο ΠΑΣ Γιάννινα
INTIME SPORTS

Ο Τζημόπουλος συμπεριλήφθηκε στην αποστολή του ΠΑΣ Γιάννινα για το παιχνίδι με την Καλλονή σε αντίθεση με τον Ντάσιο που εξακολουθεί αν είναι απών αλλά και τους Ναδάλες, Μιχαήλ.

Χωρίς τρεις ποδοσφαιριστές ταξίδεψε στην Μυτιλήνη η ομάδα του ΠΑΣ Γιάννινα για την αναμέτρηση κόντρα στην Καλλονή καθώς ο Γιάννης Πετράκης δεν υπολογίζει στους Ντάσιο και Ναδάλες που είναι τραυματίες αλλά και στον Μιχαήλ που έχει δηλωθεί για να εκτίσει την τιμωρία του.

Αντίθετα και σε σχέση με το παιχνίδι της προηγούμενης εβδομάδας κόντρα στον Πανιώνιο στην αποστολή της ομάδας συμπεριλήφθηκε ο Τζημόπουλος ο οποίος είναι πλέον απολύτως καλά και έτοιμος να ξεκινήσει στο βασικό σχήμα του "Άγιαξ της Ηπείρου" στην αναμέτρηση με την Καλλονή.

Το σχετικό δελτίο Τύπου αναφέρει:

"Στη Μυτιλήνη βρίσκεται από σήμερα το απόγευμα η ομάδας μας. Ο προπονητής μας κ. Πετράκης έχει επιλέξει για τον αυριανό αγώνα με την Π.Α.Ε. ΚΑΛΛΟΝΗ τους εξής ποδοσφαιριστές:

Βελλίδη, Σωτηρίου, Μπέριο, Struna, Σαπαλίδη, Χαρίση, Ilic, Τζημόπουλο, Chavez, Κοροβέση, Γιάκο, Μανιά, Κρητικό, Σκόνδρα, Τσουκαλά, Ηλιάδη, Acosta και Αυγενικού.

Αρχηγός Αποστολής ο κ. Δημήτριος Νιαρχάκος".

TAGS ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ