ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ

"Μας κάνουν πόλεμο"

"Μας κάνουν πόλεμο"
INTIME SPORTS

Η ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα εξέδωσε ανακοίνωση σχετικά με δημοσιεύματα που αφορούν οικονομικά στοιχεία, υπογραμμίζοντας πως της γίνεται πόλεμος.

Αναλυτικά :

"Η ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1966, διαψεύδει κατηγορηματικά δημοσίευμα Αθηναϊκής εφημερίδας , που αναπαρήχθη και στο διαδίκτυο και αφορά οικονομικά στοιχεία τα οποία δήθεν "αντλήθηκαν από την ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ", όπως χαρακτηριστικά αναφέρεται από τον συντάκτη της σε αντίστοιχο άρθρο του που υπογράφει σε ιστοσελίδα.

Η ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1966, δηλώνει ότι ουδέποτε στέλεχός γνωστοποίησε οποιαδήποτε στοιχεία, στον συγκεκριμένο ανταποκριτή της εφημερίδας, ο οποίος δημοσίευσε αναληθή στοιχεία σχετικά με τις χορηγικές μας συμφωνίες αλλά και τα εισιτήρια διαρκείας.

Δυστυχώς, για μια ακόμη φορά ασχολούμαστε , εν όψει μάλιστα και ενός σημαντικότατου αγώνα με τον Ολυμπιακό, στο να διαψεύδουμε κάποιους που φαίνεται έχουν αναλάβει «εργολαβικά» τον πόλεμο εναντίον της ομάδας μας, για άγνωστους ακόμη σε εμάς λόγους.

Η ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1966, καλεί όσους με δημοσιεύματα προσπαθούν είτε να λασπολογήσουν, είτε να αποπροσανατολίσουν την κοινή γνώμη και τους φιλάθλους του ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ, να σταματήσουν αυτόν τον αναίτιο «πόλεμο» και ως εκ τούτου επιφυλάσσεται στο εξής για κάθε νόμιμη ενέργεια".

TAGS ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ