ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ

Καμία πρόταση από ΑΕΚ για Κοροβέση

Καμία πρόταση από ΑΕΚ για Κοροβέση
INTIME SPORTS

Οι άνθρωποι του ΠΑΣ Γιάννινα ξεκαθαρίζουν πως δεν έχουν ενοχληθεί από την ΑΕΚ για τον Νίκο Κοροβέση. Αντιθέτως, υπάρχει ενδιαφέρον από το εξωτερικό για τον 22χρονο.

Μπορεί καθημερινά δημοσιεύματα του Τύπου να παρουσιάζουν τη μεταγραφή του Νίκου Κοροβέση στην ΑΕΚ ως δεδομένη, όμως, οι κύκλοι του ΠΑΣ Γιάννινα ξεκαθαρίζουν ότι αυτό δεν ισχύει. Ο Γιώργος Χριστοβασίλης δεν είχε ως τώρα επαφές με τους ανθρώπους της ΑΕΚ και οι Γιαννιώτες θεωρούν πως όσα βγαίνουν εκθέτουν συνολικά την ομάδα, η οποία δεν έχει καμία διάθεση να ξεπουλήσει.

Τη δεδομένη χρονική στιγμή η ΑΕΚ όχι μόνο δεν έχει καταθέσει πρόταση για τον 22χρονο, αλλά δεν έχει κάνει καν κρούση στον ΠΑΣ. Οι Γιαννιώτες δε θα είχαν αντίρρηση να διαπραγματευτούν με οποιονδήποτε την πώληση του Κοροβέση, αλλά μόνο σε περίπτωση που ερχόταν συμφέρουσα πρόταση. Ως τώρα έμπρακτο ενδιαφέρον για τον Κοροβέση υπάρχει μόνο από το εξωτερικό, ενώ υπενθυμίζεται πως ο ίδιος ξεκαθάρισε μέσω του Sport24.gr πως η ομάδα έχει τον πρώτο λόγο για το μέλλον του και πως ο ίδιος είναι απόλυτα συγκεντρωμένος σε αυτή.

TAGS ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ