ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ

Καμία απάντηση από τον Ίλιτς στον ΠΑΣ Γιάννινα

Καμία απάντηση από τον Ίλιτς στον ΠΑΣ Γιάννινα
Ίλιτς ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Μπράνα Ίλιτς εξακολουθεί και δεν έχει δώσει απάντηση στην ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα, στην πρόταση για ανανέωση που του έχει κατατεθεί. Δυσκολίες παρουσιάζει η παραμονή του Σέρβου επιθετικού.

Από το 2012 παίζει στον ΠΑΣ Γιάννινα ο Μπράνα Ίλιτς. Κατά την παρουσία του στην ομάδα της Ηπείρου έχει γεμάτες σεζόν. Εφέτος αγωνίστηκε σε 30 ματς, ενώ τις προηγούμενες κατέγραψε 39 (2012-2013), 36 (2013-2014) και 33 (2014-2015) συμμετοχές.

Η διοίκηση του ΠΑΣ έχει καταθέσει πρόταση στον Σέρβο προκειμένου να συνεχίσει να αγωνίζεται στους Ζωσιμάδες, αλλά απάντηση δεν έχει δώσει. Στην παρούσα φάση οι πιθανότητες παραμονής του στην ομάδα των Ιωαννίνων δεν είναι με το μέρος της ομάδας. Βέβαια, το ενδεχόμενο να παίξει τελικά στην Ευρώπη ο ΠΑΣ ίσως να ανατρέψει τα δεδομένα που έχουν διαμορφωθεί.

Όλα θα ξεκαθαρίσουν τις επόμενες μέρες, με τον 31 ετών επιθετικό να είναι σε κατάσταση αναμονής. Την ίδια στάση κρατά και ο ΠΑΣ, ο οποίος περιμένει νέα από το μέτωπο του φακέλου του Πανιωνίου. Αν αποδειχθεί ότι η ομάδα της Νέας Σμύρνης κακώς εξασφάλισε άδεια, τότε τη θέση της θα πάρουν οι Ηπειρώτες, που θα συμμετάσχουν στα ευρωπαϊκά παιχνίδια.

Photo credits: Action images

Follow me on twitter: Dimitris Samolis

TAGS ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ