ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ

Φουλάρει για ανανεώσεις

Φουλάρει για ανανεώσεις
INTIME SPORTS

Μετά την ανανέωση του συμβολαίου του Κοροβέση, στον ΠΑΣ γίνεται προσπάθεια να παραμείνουν κι άλλοι βασικοί ποδοσφαιριστές

Ο Νίκος Κοροβέσης ανανέωσε το συμβόλαιο του με τον ΠΑΣ μέχρι το 2017 και δύσκολα θα αποχωρήσει αυτό το καλοκαίρι, αφού μπήκε ρήτρα περίπου 350.000 ευρώ.

Με αυτή του την απόφαση ο 19άχρονος άσος έδειξε πως εκτιμά το σύλλογο που ανέδειξε, ίσως, στον κορυφαίο νεαρό παίκτη της σεζόν που μας πέρασε.

Ο Κοροβέσης όμως ήταν μόνο η αρχή, αφού ο Γιώργος Χριστοβασίλης θέλει να κρατήσει κι άλλους βασικούς ποδοσφαιριστές τα συμβόλαια των οποίων λήγουν σε λίγες ημέρες (στου Κοροβέση έγινε επέκταση).

Γεωργίου, Κολοβέτσιος, Τσουκαλάς και Οικονόμου θα κληθούν να συζητήσουν την υπογραφή νέων συμβολαίων, ενώ η διοίκηση του ΠΑΣ θα προσπαθήσει να κρατήσει και τους Ίλιτς, Φεγκρούς, που έχουν στα χέρια τους προτάσεις από συλλόγους του εξωτερικού.

Βέβαια το θέμα που "καίει" τους πάντες γύρω από την ομάδα είναι η παραμονή του Χριστόπουλου, που ζήτησε επιπλέον χρόνο πριν πάρει την απόφαση του.

Πάντως το Σάββατο κυκλοφόρησε ένα σενάριο που θέλει τον νεαρό τεχνικό να είναι στο στόχαστρο του ΠΑΟΚ, καθώς έχει όλο το "πακέτο" και την προοπτική.

TAGS ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ