ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ

Ευχαριστίες από ΠΑΣ Γιάννινα σε Πλατανιά

Ευχαριστίες από ΠΑΣ Γιάννινα σε Πλατανιά
Πλατανιάς ΠΑΣ Γιάννινα INTIME SPORTS

Η διοίκηση του ΠΑΣ Γιάννινα ευχαρίστησε μέσω επίσημης ανακοίνωσης την ομάδα του Πλατανιά και την διοίκηση της για την παραχώρηση του Μάλεμε για τις προπονήσεις αλλά και την εξυπηρέτηση της αποστολής.

Για πέντε μέρες τα Χανιά και η ομάδα του Πλατανιά φιλοξένησε την ομάδα του ΠΑΣ Γιάννινα που ένιωσε σαν να βρίσκεται στα Γιάννινα αφού δεν έλειψε τίποτα στην ομάδα του Γιάννη Πετράκη. Η αποστολή του ΠΑΣ μετά το παιχνίδι της Δευτέρας παρέμεινε στα Χανιά όπου και προετοιμάστηκε για την αναμέτρηση του Σαββάτου κόντρα στον ΟΦΗ θέλοντας να μην επιβαρυνθεί με πήγαινε-έλα.

Η διοίκηση και η ομάδα του Πλατανιά από την πλευρά τους παρείχαν τα πάντα στους παίκτες του Γιάννη Πετράκη και τους βοήθησαν σε όποιο πρόβλημα και αν αντιμετώπιζαν. Μάλιστα τους παρέθεσαν και τραπέζι στην διάρκεια της εβδομάδας.

Στον ΠΑΣ Γιάννινα θέλησαν να ευχαριστήσουν με επίσημη ανακοίνωση τους την ομάδα του Πλατανιά και σημείωσαν ότι στο παιχνίδι της επόμενης σεζόν θα φροντίσουν να ανταποδώσουν την φιλοξενία.

Η σχετική ανακοίνωση αναφέρει:

"Η ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1966, εκφράζει τις ολόθερμες ευχαριστίες της προς το Δ.Σ και όλους τους συνεργάτες της ΠΑΕ ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ ΧΑΝΙΩΝ, για την εξαιρετική φιλοξενία και εξυπηρέτηση προς την αποστολή της ομάδας μας, καθ όλη την διάρκεια της εβδομάδος που αυτή βρέθηκε στην όμορφη πόλη των Χανίων.

Η συμπεριφορά των ανθρώπων της ΠΑΕ ΠΛΑΤΑΝΙΑ ΧΑΝΙΩΝ , ήταν καθ όλα άψογη και όλοι τους έκαναν τα πάντα προκειμένου να εξυπηρετούν και να λύνουν άμεσα οποιοδήποτε πρόβλημα παρουσιαζόταν, ενώ διέθεσαν τις γηπεδικές εγκαταστάσεις του ΜΑΛΕΜΕ για τις καθημερινές προπονήσεις της ομάδας, κάνοντας μας να αισθανόμαστε πως βρισκόμαστε στα Γιάννινα.

Ευχαριστούμε και επιφυλασσόμαστε, στον μεταξύ μας αγώνα, της επόμενης αγωνιστικής περιόδου στην έδρα μας, να ανταποδώσουμε ανάλογα την πραγματικά θερμή φιλοξενία σας".

TAGS ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ