ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ

Ομάδα που κερδίζει δεν αλλάζει

Ομάδα που κερδίζει δεν αλλάζει
INTIME SPORTS

Με μια αλλαγή σε σχέση με το παιχνίδι κόντρα στον Ατρόμητο θα υποδεχθεί τον ΠΑΟΚ στο ματς της Πέμπτης η ομάδα του ΠΑΣ Γιάννινα.

Με δυο νέα πρόσωπα στην αποστολή θα υποδεχθεί ο ΠΑΣ Γιάννινα τον ΠΑΟΚ την Πέμπτη το βράδυ στους "Ζωσιμάδες". Ο Γιάννης Πετράκης σε σχέση με το ματς κόντρα στον Ατρόμητο συμπεριέλαβε στην αποστολή τους Ντάσιο και Αυγενικού ενώ άφησε εκτός τον Κρητικό.

Ο "Άγιαξ της Ηπείρου" με ανεβασμένη την ψυχολογία από τα τελευταία παιχνίδια θα κοιτάξει να πάρει ότι καλύτερο μπορεί και από το ματς κόντρα στον πρωτοπόρο της βαθμολογίας.

Το σχετικό δελτίο Τύπου ανέφερε:

"Mετά την ολοκλήρωση της σημερινής προπόνησης ο προπονητής μας, Γιάννης Πετράκης, ανακοίνωσε την αποστολή για τον αγώνα με την Π.Α.Ε. Π.Α.Ο.Κ., που θα διεξαχθεί την Πέμπτη 18-12-2014 και ώρα 17:15, στο Εθνικό Στάδιο Ιωαννίνων «ΟΙ ΖΩΣΙΜΑΔΕΣ».

Η αποστολή του ΠΑΣ, έχει ως εξής: Βελλίδης, Σωτηρίου, Ντάσιος, Μιχαήλ, Στρούνα, Ναδάλες, Χαρίσης, Τζημόπουλος, Μανιάς, Λίλα, Γιάκος, Ακόστα, Ίλιτς, Τσάβες, Σαπαλίδης, Τσουκαλάς, Σκόνδρας, Κοροβέσης, Αυγενικού".

TAGS ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ