ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ

Επέκταση συμβολαίου σε Τσουκαλά

Επέκταση συμβολαίου σε Τσουκαλά
INTIME SPORTS

Νέο συμβόλαιο με τον ΠΑΣ Γιάννινα υπέγραψε ο Σταύρος Τσουκαλάς, ο οποίος δεν έκρυψε την ικανοποίησή του στις δηλώσεις του. "Είμαι βέβαιος ότι θα μας βοηθήσει" είπε αναφορικά με την πρόσληψη του Σάκη Τσιώλη.

Παίκτης του ΠΑΣ Γιάννινα ως το 2017 θα είναι ο Σταύρος Τσουκαλάς, ο οποίος υπέγραψε νέο συμβόλαιο όπως ανακοίνωσε η ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα. Αμέσως μετά ο 25χρονος έκανε δηλώσεις στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου. Αναλυτικά:

"Θέλω να ευχαριστήσω τον πρόεδρο κ. Γιώργο Χριστοβασίλη, τη Διοίκηση, τον Διευθυντή του ποδοσφαιρικού τμήματος, κ. Νιαρχάκο, αλλά και όλη την οικογένεια του ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ, για την εμπιστοσύνη που δείχνουν στο πρόσωπό μου και την απέδειξαν σήμερα με την επέκταση του συμβολαίου που μου έγινε.

Ήταν κάτι που το θέλαμε όλοι. Μου δόθηκε η ευκαιρία να παραμείνω σ' έναν μεγάλο σύλλογο, που όλοι θέλουν να είναι μέλη του και από την πλευρά μου υπόσχομαι ότι θα κάνω ό,τι μπορώ να βελτιώνομαι και να βοηθώ την ομάδα".

Για τον νέο προπονητή μας είπε: " Ο κ. Τσιώλης είναι γνωστό σε όλους ότι είναι από τους καλύτερους προπονητές και όλοι αισθανόμαστε πολύ καλά, αλλά και σιγουριά που ήρθε στην ομάδα μας. Είμαι βέβαιος ότι θα μας βοηθήσει να έχουμε τα αποτελέσματα που όλοι επιθυμούμε για να πετύχουμε τους στόχους μας".

TAGS ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ