ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ

Ενσωματώθηκε στον ΠΑΣ Γιάννινα ο Δώνης

Ενσωματώθηκε στον ΠΑΣ Γιάννινα ο Δώνης
Δώνης ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Αίσιο τέλος είχε η περιπέτεια που έζησε ο Χρήστος Δώνης κατά την μετάβαση του στο Καρπενήσι καθώς τράκαρε με το αυτοκίνητο του αλλά ευτυχώς ο ίδιος δεν έπαθε το παραμικρό και από την Τρίτη το βράδυ ενσωματώθηκε στη νέα του ομάδα.

Με αρκετές ώρες καθυστέρησης λόγω της περιπέτειας που είχε με το τρακάρισμα του αυτοκινήτου του ενσωματώθηκε στην προετοιμασία του ΠΑΣ Γιάννινα στο Καρπενήσι ο Χρήστος Δώνης.

Συγκεκριμένα ο νεαρός άσος με το που ανακοινώθηκε την Τρίτη το μεσημέρι από Παναθηναϊκό και ΠΑΣ Γιάννινα αναχώρησε με προορισμό το Καρπενήσι με το πολυτελές αυτοκίνητο του αλλά στην διάρκεια του ταξιδιού τράκαρε το αμάξι του αλλά ευτυχώς χωρίς όμως ο ίδιος να πάθει το παραμικρό πέρα από το σοκ που υπέστη.

Μάλιστα ο 22χρονος μέσος ανέβασε στο instagram μια φωτογραφία με το τρακαρισμένο αμάξι γράφοντας: "Πριν από λίγες ώρες είχα ένα πολύ σοβαρό ατύχημα! Ευτυχώς όλα πήγαν καλά. Ήμουν πολύ τυχερός και ευχαριστώ το Θεό που είμαι καλά".

Ενσωματώθηκε στον ΠΑΣ Γιάννινα ο Δώνης

Ο νεοαποκτηθείς ποδοσφαιριστής του ΠΑΣ ειδοποίησε τους ανθρώπους της ομάδας για το τι του συνέβη και έτσι μετά από αρκετές ώρες έφτασε λίγο πριν τα μεσάνυχτα της Τρίτης στο ξενοδοχείο Avaris, όπου διαμένει ο ΠΑΣ στο Καρπενήσι, συνοδευόμενος από τον πατέρα του Γιώργο Δώνη.

TAGS ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ