ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ

Έμεινε ο Πετράκης, δεν έχει πουληθεί ο ΠΑΣ Γιάννινα

Έμεινε ο Πετράκης, δεν έχει πουληθεί ο ΠΑΣ Γιάννινα
INTIME SPORTS

Στον ΠΑΣ Γιάννινα με επίσημες ανακοινώσεις τους γνωστοποίησαν την παραμονή του Γιάννη Πετράκη για έναν χρόνο ακόμα στον πάγκο ενώ διέψευσαν σενάρια που ήθελαν την ομάδα να έχει πωληθεί.

Στον πάγκο του ΠΑΣ Γιάννινα και τη νέα σεζόν θα παραμείνει ο Γιάννης Πετράκης καθώς επήλθε συμφωνία στο ραντεβού που είχε με την διοίκηση της ομάδας και οι δυο πλευρές έδωσαν τα χέρια. Ο έμπειρος τεχνικός είχε πει ότι ήθελε να παραμείνει στο σύλλογο αρκεί να έπαιρνε κάποιες εγγυήσεις πως η ομάδα δεν θα αποδυναμωθεί και για αυτό προηγήθηκε η ανανέωση των συμβολαίων των Βελλίδη και Ακόστα και ακολούθησε η δική του.

Η σχετική ανακοίνωση για την ανανέωση της συνεργασίας ήρθε το βράδυ της Τρίτης και ανέφερε:

"Η ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1966 ανακοινώνει την επέκταση της συνεργασίας με τον προπονητή της ομάδας κ. Γιάννη Πετράκη και για την επόμενη χρονιά".

Με δεύτερη ανακοίνωση της τώρα η ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα διέψευσε κατηγορηματικά πως η ομάδα έχει πουληθεί και τα σενάρια που κυκλοφόρησαν.

Η ανακοίνωση αναφέρει:

"Η ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1966 διαψεύδει κατηγορηματικά δημοσίευμα που θέλει την ομάδα να έχει πουληθεί σε ομάδα επιχειρηματιών, ελλήνων ή ξένων".

TAGS ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ