ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ

Εκτός ο Ναδάλες στον ΠΑΣ Γιάννινα

Εκτός ο Ναδάλες στον ΠΑΣ Γιάννινα

Ο Γιάννης Πετράκης δεν θα έχει στην διάθεση του στην αναμέτρηση της Τετάρτης με την Βέροια τον Ναδάλες και ψάχνει να βρει λύση για το αριστερό άκρο της άμυνας του "Άγιαξ της Ηπείρου".

Συνέχεια στο νικηφόρο σερί του θέλει να δώσει ο ΠΑΣ Γιάννινα αντιμετωπίζοντας την Τετάρτη (4/2) την Βέροια σε μια πολύ δύσκολη αναμέτρηση και για τις δυο ομάδες. Οι παίκτες του Πετράκη με ανεβασμένη την ψυχολογία από τη νίκη επί της Κέρκυρας προσθέτοντας τρεις ακόμα πόντους στο ενεργητικό τους θα μπορούν να συνεχίσουν τις βλέψεις τους για παρουσία στην πρώτη πεντάδα του πρωταθλήματος.

Η προετοιμασία του «Άγιαξ της Ηπείρου» ολοκληρώθηκε την Τρίτη (3/2) και ο Γιάννης Πετράκης ανακοίνωσε την 18μελη αποστολή στην οποία δεν συμπεριλαμβάνεται ο Ναδάλες και ο έμπειρος τεχνικός ψάχνει να βρει την καλύτερη λύση για το αριστερό άκρο. Ο Ισπανός έμεινε εκτός καθώς έχει υποστεί θλάση ενώ είναι και το μοναδικό πρόβλημα για την ομάδα των Ιωαννίνων.

Αναλυτικά, η αποστολή για τον αγώνα της 22ης αγωνιστικής:

Βελλίδης, Σωτηρίου, Μπέριος, Τζημόπουλος, Μανιάς, Σαπαλίδης, Ντάσιος, Μιχαήλ, Τσάβες, Ακόστα, Κοροβέσης, Χαρίσης, Γιάκος, Σκόνδρας, Ίλιτς, Τσουκαλάς, Στρούνα, Αυγενικού.

TAGS ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ