ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ

Ανεβαίνουν οι ρυθμοί στον ΠΑΣ Γιάννινα

Ανεβαίνουν οι ρυθμοί στον ΠΑΣ Γιάννινα
INTIME SPORTS

Με διπλή προπόνηση συνεχίστηκε η προετοιμασία του ΠΑΣ Γιάννινα ενώ εξακολουθούν να απουσιάζουν δικαιολογημένα οι Τσάβες, Στρούνα και Βελλίδης.

Όσο περνούν οι μέρες τόσο θα ανεβαίνουν οι ρυθμοί εκγύμνασης στον ΠΑΣ Γιάννινα με τον Γιάννη Πετράκη και τους συνεργάτες του να γυμνάζουν τους παίκτες της ομάδας της Ηπείρου στα όρια τους δίνοντας έμφαση τόσο στην φυσική κατάσταση των ποδοσφαιριστών όσο και στα παιχνίδια με μπάλα.

Κάτι ανάλογο συνέβη και το Σάββατο με τους Γιαννιώτες να έχουν διπλή προπόνηση, πρωί και απόγευμα, ακολουθώντας διαφορετικό πρόγραμμα. Ο Πετράκης είναι στην ευχάριστη θέση να μην αντιμετωπίζει κανένα πρόβλημα πέρα των τριών δικαιολογημένων απουσιών που υπάρχουν καθώς οι Τσάβες, Στρούνα και Βελλίδης εξακολουθούν να έχουν άδεια.

Το σχετικό δελτίο Τύπου αναφέρει:

"Με πρωινή και απογευματινή προπόνηση συνεχίστηκε σήμερα η προετοιμασία της ομάδας. Το πρωινό πρόγραμμα ήταν εστιασμένο σε δύναμη ισορροπία και αερόβια κατάσταση ενώ το απογευματινό περιλάμβανε ασκήσεις υποομαδικής επιθετικής τακτικής και τελειώματα φάσεων. Παρόντες ήταν όλοι εκτός των Τσάβες, Στρούνα και Βελλίδη που έχουν άδεια".

TAGS ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ