ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ

Αναστασιάδης: "Πρέπει να αλλάξουμε φιλοσοφία"

Αναστασιάδης: "Πρέπει να αλλάξουμε φιλοσοφία"
Αναστασιάδης, Αργυρίου, Μπεσέρα INTIME SPORTS

Ρεαλιστικός ήταν ο Άγγελος Αναστασιάδης στις δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα, υποστηρίζοντας πως πρέπει να αλλάξει η ομάδα φιλοσοφία πρώτα απ' όλα.

Ο έμπειρος τεχνικός, εμφανίστηκε χαμογελαστός στην συνέντευξη Τύπου, καθώς επέστρεψε στο Ελληνικό πρωτάθλημα μετά από επτά χρόνια απουσίας. Αφού ευχήθηκε σε δημοσιογράφους αλλά και για ένα καλύτερο πρωτάθλημα, σχολίασε την ήττα της ομάδας του.

"Παίζαμε με 8 και το εκμεταλλεύτηκε η ΑΕΚ", δήλωσε ο γνωστός Άγγελος παίρνοντας όμως πάνω του την ευθύνη για το πρώτο κακό ημίχρονο.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

"Καταρχήν χαίρομαι που είμαστε πάλι μαζί μετά από 7 χρόνια. Να σας ευχηθώ καλή δουλειά. Να ευχηθούμε να γίνει ένα καλύτερο πρωτάθλημα. Όσον αφορά το παιχνίδι: Η ΑΕΚ ήταν καλύτερη στο πρώτο ημίχρονο. Εκμεταλλεύτηκε επειδή παίζαμε εμείς με... 8! Ήθελα να κάνω τέσσερις αλλαγές στο δεκάλεπτο. Αλλά δεν γίνεται.

Βέβαια οι επιλογές ήταν δικές μου. Εγώ φταίω. Στο δεύτερο ημίχρονο εμείς ήμασταν καλύτεροι. Δεχθήκαμε όμως το δεύτερο γκολ από μία φάση που δεν... υπήρχε. Και όταν χάνεις με 2-0 από την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ είναι δύσκολο. Είναι μία δύσκολη περίοδος για μένα και την ομάδα αυτή. Έτσι όπως είναι τα πράγματα, μόνο η Παναγιά μπορεί να μας βοηθήσει. Και ελπίζω να τα καταφέρουμε, διότι από τα περισσότερα παιδιά υπάρχει θέληση.

Από τη δουλειά τη δική μας η δουλειά είναι δεδομένη και ελπίζω εύκολα ή δύσκολα να τα καταφέρουμε. Τουλάχιστον να μας βλέπετε και να χαίρεστε. Σήμερα πολύ λίγο τα καταφέραμε. Να δώσω συγχαρητήρια στην ΑΕΚ και στον φίλο μου τον Νίκο που κάνει εξαιρετική δουλειά. Να προχωρήσει και να τα κάνει καλύτερα τα πράγματα. Το αξίζει".

- Για το αν διέκρινε κάτι περισσότερο σαν πρόβλημα στο ρόστερ, εκτός τις επιθετικής γραμμής που ανέφερε μεσοβδόμαδα;

"Η μεγαλύτερη αδυναμία της ομάδας είναι η φιλοσοφία. Το να μπαίνεις στο γήπεδο και να κερδίζεις τον κάθε αντίπαλο. Πολύ σημαντικό να πιστεύεις. Δεν είναι εύκολο. Το κάναμε στο δεύτερο ημίχρονο. Να παλέψουμε. Να πειστούμε πρώτα οι ίδιοι. Ένα άλλο που πρέπει να αλλάξει είναι ο τρόπος λειτουργίας της ομάδας. Και εκεί να μην επεκταθώ. Ας το αφήσω έτσι".

- Για να αποκαλύψει τους παίκτες που δεν ήταν καλοί;

'Όχι, όχι! Ποτέ δεν έχω «καρφώσει» τους συνεργάτες μου. Και οι παίκτες είναι συνεργάτες μου. Εγώ φταίω. Εγώ τους επέλεξα. Για τον Αναστασιάδη. Δικαιολογία για τον Αναστασιάδη δεν υπάρχει ως λέξη".

- Για την αλλαγή του Πατσατζόγλου στο 22';

"Ήταν καθαρά για λόγους τακτικής".

- Για τα χρονικά περιθώρια και αν αυτά είναι εφικτά για να πετύχει το στόχο του;

"Δεν είμαι άνθρωπος για να λέω πολλά λόγια. Το μόνο που θα πω είναι ότι θα συνεχίσω την προσπάθεια. Αν δώσεις θα πάρεις. Αν δεν δώσεις δεν μπορείς να πάρεις τίποτα. Και εγώ θα δώσω τα πάντα. Δεν μπορείς να παίζεις και να μην είσαι... εδώ. Όχι μόνο με την ΑΕΚ εκτός έδρας που είναι πρώτη. Είναι πολύ εύκολο για έναν προπονητή να πει ότι θέλουμε 10 ποδοσφαιριστές. Αν και είμαι κατά των μεταγραφών τον Γενάρη. Εκτός κι αν είναι κάτι το εξαιρετικό. Εδώ εμείς τρέχουμε. Έχουμε παιχνίδι με τον Ολυμπιακό την Κυριακή, εκτός έδρας. Τι να κάνουμε; Να περιμένουμε τον άλλον να μας σώσει; Δεν γίνονται αυτά. Θες προετοιμασία, φιλικά παιχνίδια να δεις έναν παίκτη".

- Για το αν με την σημερινή εμφάνιση έχει τύχη στο Καραϊσκάκη;

"Όχι έτσι όπως είμασταν σήμερα όχι. Πρέπει να είμαστε καλύτεροι. Νομίζω ότι είπα πάρα πολλά πράγματα για το τι πρέπει να αλλάξουμε".

TAGS ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ