ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ

Αναστασιάδης: "Καλύτερος ο Πανιώνιος"

Αναστασιάδης: "Καλύτερος ο Πανιώνιος"
Αναστασιάδης INTIME SPORTS

Ο Άγγελος Αναστασιάδης παραδέχθηκε την ανωτερότητα του Πανιώνιου, ενώ τόνισε πως η ομάδα του είχε πολλές απουσίες.

"Είχαμε αρκετά προβλήματα και αυτός ο βαθμός είναι χρυσάφι. Τα προβλήματα άρχισαν από το πρώτο μέρος με τον τραυματισμό του Ζαραδούκα.

Ο Πανιώνιος είχε την καθολική υπεροχή και με εξαίρεση μία φάση που κάναμε στο δεύτερο μέρος, όλες οι άλλες ευκαιρίες ήταν του Πανιωνίου., είπε αρχικά ο τεχνικός του ΠΑΣ και συνέχισε:

"Πολλά συγχαρητήρια στα παιδιά για την προσπάθειά τους. Πρέπει να μαζευτούμε για τη συνέχεια, γιατί τα προβλήματα είναι πολλά και ακολουθεί δύσκολο πρόγραμμα. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στον Μάντζιο για την ομάδα που έχει φτιάξει".

Για τον τραυματισμό του Ζαραδούκα, είπε "Δεν γνωρίζω πόσο σοβαρός είναι ο τραυματισμός του Ζαραδούκα, αλλά θα μείνει εκτός τουλάχιστον έναν μήνα. Πρόβλημα είχε ο Κώτσιος και ο Μιχαήλ, αλλά και ο Σκούφαλης που δεν ήταν έτοιμος -ενώ μας είχε πει ότι ήταν- και κάναμε αλλαγή χωρίς λόγο, ενώ και ο Βάντερσον δεν είχε προπονήσεις με αποτέλεσμα να... εγκαταλείψει γρήγορα το καράβι.

Να ευχαριστήσουμε την Παναγία, γιατί θα μπορούσαμε να δεχτούμε γκολ από πολύ νωρίς και να τελειώσει το ματς. Βέβαια, θα μπορούσαμε να χτυπήσουμε στην κόντρα στο δεύτερο μέρος, αλλά δεν είχαμε δυνάμεις".

Για την απόδοση του Κηπουρού, τόνισε: "Τα καλά αποτελέσματα είναι συλλογική προσπάθεια. Και κυρίως σήμερα στο δεύτερο μέρος. Ο κόσμος δεν ξέρει τι γίνεται μέσα στο γήπεδο και σήμερα ήταν αρκετά δύσκολα τα πράγματα. Θα ήθελα ο τερματοφύλακας μας να μην ακουμπάει την μπάλα.

Για εμένα ο καλύτερος είναι αυτός που δεν ακουμπάει την μπάλα. Δεν υπάρχει θέμα τύχης. Αν δεν δούλευε όλη την εβδομάδα η ομάδα δεν θα ήταν εκεί που έπρεπε να είναι".

TAGS ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ