ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ

Ανανέωσε στον ΠΑΣ ο Ναδάλες

Ανανέωσε στον ΠΑΣ ο Ναδάλες
Ναδάλες INTIME SPORTS

Στην ανανέωση του συμβολαίου του Φόνσι Ναδάλες προχώρησε η ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα. Ο Ισπανός αριστερός μπακ θα μείνει έως το 2018 στην ομάδα των Ιωαννίνων. Πεντάδα απόντων στην προπόνηση.

Παίκτης του ΠΑΣ Γιάννινα μέχρι το 2018 θα είναι ο Φόνσι Ναδάλες. Ο 29χρονος αριστερός μπακ είχε υπογράψει εδώ και καιρό νέο συμβόλαιο, το οποίο απλά έγινε και επισήμως γνωστό την Πέμπτη (14/5). ''Η ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1966 ανακοινώνει την επέκταση συμβολαίου του ποδοσφαιριστή Lopez Nadales David μέχρι 30/06/2018'' αναφέρεται στην ανακοίνωση.

Ο Ισπανός, που φέτος έπαιξε σε 24 παιχνίδια, ανέφερε για την ανανέωση του συμβολαόυ του: ''Μετά την επίτευξη της συμφωνίας ο ποδοσφαιριστής δήλωσε: "Είμαι πολύ χαρούμενος που θα συνεχίσω και τα επόμενα χρόνια στην οικογένεια του ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ. Θέλω να ευχαριστήσω τον πρόεδρο κ. Χριστοβασίλη, τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου, τους προπονητές μου κ. Πετράκη, κ. Γεωργουλόπουλο, κ. Αλεξίου και κ. Τσελιόπουλο, τον διευθυντή του ποδοσφαιρικού τμήματος κ. Νιαρχάκο, τους συμπαίχτες μου και όλους τους φίλους της ομάδας που με αγκάλιασαν όλo αυτό το διάστημα. Υπόσχομαι να συνεχίσω να δουλεύω και να δίνω πάντα τον καλύτερο μου εαυτό".

* Παρόντες στην προπόνηση της Πέμπτης (14/5) ήταν όλοι οι ποδοσφαιριστές εκτός των Μπέριου, Τσουκαλά που ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα και των Βελλίδη, Νάκου και Γαρουφαλιά.

TAGS ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ