ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ

Άλλαξε η ώρα του φιλικού ΠΑΣ-Κέρκυρα

Άλλαξε η ώρα του φιλικού ΠΑΣ-Κέρκυρα
ΠΑΣ Γιάννινα ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Μισή ώρα νωρίτερα απ' ότι ήταν αρχικά προγραμματισμένο θα διεξαχθεί το φιλικό του ΠΑΣ Γιάννινα κόντρα στη Κέρκυρα με τις δυο ομάδες να τίθενται αντιμέτωπες την Κυριακή στις 6.00μ.μ.

Την πρώτη της προπόνηση μετά το ματς της Πέμπτης με την Άλκμααρ θα κάνει το Σάββατο το απόγευμα ο ΠΑΣ Γιάννινα ξεκινώντας ουσιαστικά την προετοιμασία του ενόψει της ρεβάνς.

Μια προετοιμασία που περιλαμβάνει και μια φιλική αναμέτρηση με τον Γιάννη Πετράκη να δίνει χρόνο συμμετοχής σε παίκτες που δεν έχουν παίξει τόσο πολύ έως τώρα. Το φιλικό της Κυριακής (31/7) με αντίπαλο την Κέρκυρα σε αντίθεση με ότι ήταν αρχικά προγραμματισμένο θα διεξαχθεί μισή ώρα νωρίτερα. Θα έχει ώρα έναρξης στις 18:00 και όχι στις 18:30 όπως είχε αρχικά οριστεί.

Στην ίδια ανακοίνωση αναφέρεται ότι θα υπάρχει γενική είσοδος 5 ευρώ ενώ να σημειώσουμε ότι διαιτητής του αγώνα θα είναι ο Χρήστος Μήτσιος,

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα:

"Θα θέλαμε να ενημερώσουμε τους φίλους μας ότι το κυριακάτικο φιλικό με την Κέρκυρα θα ξεκινήσει τελικά στις 18:00 και όχι στις 18:30 όπως είχε αρχικά προγραμματιστεί. Γενική είσοδος 5 ευρώ".

TAGS ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ