ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ

Αλλαγή πλάνων και αισιοδοξία για μεταγραφή

Αλλαγή πλάνων και αισιοδοξία για μεταγραφή
INTIME SPORTS

Άντι Λίλα και Εμιλιάνο Βίλα αποχώρησαν από τον ΠΑΣ Γιάννινα κι αυτό διαφοροποιεί τα δεδομένα στον μεταγραφικό σχεδιασμό των ανθρώπων της ομάδας που ελπίζουν να ανακοινώσουν σύντομα μία μεταγραφή.

Τα πλάνα του χωρίς τους Άντι Λίλα και Εμιλιάνο Βίλα καταστρώνει πλέον ο Γιάννης Πετράκης, αφού αμφότεροι αποτελούν παρελθόν από τον ΠΑΣ Γιάννινα, όπως έγινε γνωστό και από τις δύο πλευρές. Ο Γιώργος Χριστοβασίλης δεν μπορούσε να ακολουθήσει τις απαιτήσεις των δύο Αλβανών, οι οποίοι είχαν και πολύ καλύτερες προτάσεις από το εξωτερικό. Ο πρώτος, που θα συνεχίσει στη Ριέκα, λέγεται πως θα έχει συμβόλαιο των 240.000 ευρώ και ο δεύτερος ότι έχει πρόταση με 200.000 ευρώ. Γίνεται εύκολα αντιληπτό πως αυτά τα ποσά είναι πέραν των δυνατοτήτων του ΠΑΣ Γιάννινα.

Τι αλλάζει πλέον μετά την αποχώρηση των Βίλα και Λίλα; Ουσιαστικά απώλεια είναι μόνο ο τελευταίος. Ο Βίλα δεν υπολογιζόταν από τους ανθρώπους της ομάδας και υπήρχαν εδώ και καιρό σκέψεις για λύση της συνεργασίας τους. Το κενό που αφήνει ο Λίλα, όμως, είναι σημαντικό.

Η πρώτη σκέψη είναι να μετατοπισθεί στη μεσαία γραμμή ο Θέμης Τζιμόπουλος. Ωστόσο, σε αυτή την περίπτωση γίνεται ξεκάθαρο ότι πρέπει οπωσδήποτε να αποκτηθεί ενδεκαδάτος αμυντικός. Στο μυαλό του Πετράκη ο Αλέξης Μιχαήλ λογίζεται και ως στόπερ και είναι πολύ πιθανό να δούμε τη νέα σεζόν στο αριστερό άκρο τον Αντράζ Στρούνα. Παράλληλα, κάπως έτσι αναμένεται να επισπευσθεί και η παραμονή του Απόστολου Σκόνδρα.

Τέλος, στις τάξεις της ΠΑΕ υπάρχει αισιοδοξία πως μέχρι την Τετάρτη, όταν θα γίνει η "πρώτη" της ομάδας, θα έχει κλείσει μία ακόμη μεταγραφή.

TAGS ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ