ΠΑΟΚ

Ζήτησε να αποχωρήσει ο Γλύκος

Ζήτησε να αποχωρήσει ο Γλύκος
INTIME SPORTS

Ο Παναγιώτης Γλύκος δυσαρεστήθηκε με τα γεγονότα που εξελίχθηκαν στην Τούμπα και βρίσκεται σε συζητήσεις για την αποχώρηση του από τον ΠΑΟΚ. Το sport24.gr έχει το ρεπορτάζ

Όσα εξελίχθηκαν στο γήπεδο της Τούμπας μετά το παιχνίδι με τον Ατρόμητο, φαίνεται ότι δεν άφησαν αδιάφορους κάποιους παίκτες του ΠΑΟΚ.

Ένας από αυτούς είναι ο Παναγιώτης Γλύκος. Ο τερματοφύλακας του "Δικεφάλου" είχε δεχθεί ένα μπουκάλι στο κεφάλι και αυτό είχε ως αποτέλεσμα να δυσαρεστηθεί πάρα πολύ με αυτήν την κίνηση και να ζητήσει την ελευθερία του.

Στις πρώτες συζητήσεις που έχουν γίνει μεταξύ της πλευράς του παίκτη και της ομάδας, ο ΠΑΟΚ δεν έχει φέρει αντίρρηση στην επιθυμία του Γλύκου, αλλά θα συναινέσει στην ελευθερία του μόνο αν ικανοποιηθεί οικονομικά, αφού δεν έχει διάθεση να τον αφήσει ελεύθερο χωρίς αντάλλαγμα.

Συγκεκριμένα, οι διοικούντες του "Δικεφάλου" απαιτούν ένα ποσό λίγο μεγαλύτερο από τα χρήματα που θα λάμβανε ο Γλύκος στο υπόλοιπο του συμβολαίου του.Οι δύο πλευρές θα συζητήσουν εκ νέου τις επόμενες μέρες, αφού ολοκληρώθηκε η χρονιά και θα αρχίσει ο προγραμματισμός ενόψει των ευρωπαϊκών υποχρεώσεων.

Βέβαια, η απόφαση του Γλύκου ήταν περισσότερο εν βρασμώ και θα ξεκαθαρίσει τις επόμενες μέρες αν τελικά επιμείνει στην αρχική του απόφαση.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ