ΠΑΟΚ

Ζητά τιμωρία Ολυμπιακού και Περέιρα

Ζητά τιμωρία Ολυμπιακού και Περέιρα
INTIME SPORTS

Για ποιο λόγο η ΠΑΕ ΠΑΟΚ καλεί την Ομοσπονδία και τον Ποδοσφαιρικό Εισαγγελέα να ασχοληθούν με τον Ολυμπιακό.

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ παρακολουθεί λεπτομερώς όσο κάνουν και όσα... αμελούν η ΕΠΟ και τα όργανά της και προχωρά σε καταγγελίες όταν το κρίνει σκόπιμο.

Το έκανε όταν επικαλέστηκε έγγραφο του Ποδοσφαιρικού Εισαγγελέα με το οποίο αποδεχόταν ότι δεν είχε δικαίωμα να ασκήσει δίωξη στον Ιάκωβο Αγγελίδης, ως έχων την ιδιότητα του αντιπροέδρου της Ομοσπονδίας, το έπραξε και στην απολογία της για την ανακοίνωση μετά το ματς της Τρίπολης, όταν και ζήτησε να αλλάξει η σύνθεση της Πειθαρχικής Επιτροπής.

Το νέο ζήτημα που προκύπτει μετά από καταγγελία του επίσημου ΠΑΟΚ, αφορά στην γνωστή ιστορία με τη... δημόσια σιωπή των παικτών του Ολυμπιακού και του Βίτορ Περέιρα στα τελευταία ματς Κυπέλλου με τον Φωστήρα και τον Τύρναβο.

Ο ΠΑΟΚ θεωρεί ότι η Ομοσπονδία ως διοργανώτρια και ο Ποδοσφαιρικός Εισαγγελέας θα έπρεπε ήδη να είχαν ασχοληθεί με τη συμβατική υποχρέωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός, ο προπονητής της Βίτορ Περέιρα και κάποιοι παίκτες να κάνουν δηλώσεις μετά τα ματς του Κυπέλλου στο συνδρομητικό κανάλι.

Γι' αυτό έκαναν καταγγελία, ζητώντας να εφαρμοστούν όλα όσα προβλέπει ο κανονισμός. Στον ΠΑΟΚ εκτιμούν ότι πέρα από χρηματικό πρόστιμο, θα πρέπει να επιβληθεί και τιμωρία απουσίας από τον πάγκο στον Περέιρα.Το ζητούμενο είναι πως θα αντιδράσει η διοίκηση της ΕΠΟ, που είναι σε ανοιχτή διαμάχη με τον ΠΑΟΚ.

Αξίζει να σημειωθεί ότι αύριο Τετάρτη (4/2) είναι προγραμματισμένη η εκδίκαση της έφεσης για την τιμωρία του Ιάκωβου Αγγελίδη και την Πέμπτη (5/2) η απολογία για την ανακοίνωση στον αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης, υπόθεση που είχε αναβληθεί την περασμένη Πέμπτη.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ