ΠΑΟΚ

"Υποχρέωσή μας ο τελικός και η 2η θέση"

"Υποχρέωσή μας ο τελικός και η 2η θέση"
INTIME SPORTS

Πώς αντιδρούν οι παίκτες του ΠΑΟΚ στην κριτική που τους ασκείται για το "κρύο-ζέστη" στην απόδοσή τους.

Η "λευκή" ισοπαλία του ΠΑΟΚ στο ΟΑΚΑ εκλήφθηκε από το σύνολο των οπαδών της ομάδας, ως απρόσμενη βαθμολογική απώλεια, καθώς με τα προβλήματα που αντιμετωπίζει φέτος η ΑΕΚ και την κατάσταση που επικρατεί στον ΠΑΟΚ μετά την έλευση Σαββίδη και τη μεταγραφική ενίσχυση του Γενάρη, νίκες σε τέτοια ματς θεωρούνται επιβεβλημένες.

Από το βράδυ του Σαββάτου ασκείται έντονη κριτική, κυρίως για την εμφάνιση της ομάδας κι αυτό δεν αφήνει ανεπηρέαστους τους ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ.Εισπράττουν τα μηνύματα του κόσμου και έχουν ανοίξει και από την πλευρά τους μία συζήτηση για το τι πρέπει να γίνει από 'δω και στο εξής.

Αντιλαμβάνονται ότι οι προσδοκίες που υπάρχουν για τον ΠΑΟΚ, όχι άδικα, είναι πολύ υψηλές φέτος, αφού στην ομάδα δεν υπάρχει κανένα οικονομικό πρόβλημα σε αντίθεση με τους περισσότερους αντιπάλους της, ενώ υπήρξε και σημαντική ενίσχυση του έμψυχου δυναμικού το Γενάρη.

"Είναι ανάγκη να κάνουμε ένα σερί νικών στο πρωτάθλημα και φυσικά να προχωρήσουμε στο Κύπελλο" λένε και προσθέτουν... ομόφωνα: "Φέτος είμαστε υποχρεωμένοι να πάρουμε την πρωτιά στα πλέι οφ και να πάμε μέχρι τον τελικό του Κυπέλλου".Ο χρόνος θα δείξει αν μπορούν να σηκώσουν το βάρος αυτής της υποχρέωσης...

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ