ΠΑΟΚ

Υπολογίζει στον Μακ ο Αναστασιάδης

Υπολογίζει στον Μακ ο Αναστασιάδης
INTIME SPORTS

Πως έχουν τα δεδομένα με τους τραυματίες του ΠΑΟΚ τρεις μέρες πριν το κρίσιμο παιχνίδι με την Κέρκυρα για την διοργάνωση του Κυπέλλου.

Η αγχωτική νίκη επί του Πανιωνίου ανήκει στο παρελθόν και, πλέον, στον ΠΑΟΚ είναι αναγκασμένοι να στρέψουν την προσοχή τους στο παιχνίδι της Τετάρτης (7/1) με την Κέρκυρα, που θα κρίνει αν ο Δικέφαλος θα συνεχίσει ή όχι στο Κύπελλο.

Ο Αναστασιάδης είδε με ικανοποίηση στην προπόνηση της Κυριακής (4/1) τον Ρόμπερτ Μακ να προπονείται κανονικά και ως εκ τούτου να υπολογίζεται για τον αγώνα με τους "Φαίακες", ενώ ο Γιώργος Κατσικάς ανεβάζει ρυθμούς προκειμένου τις επόμενες μέρες ν’ αρχίσει να συμμετέχει στις ασκήσεις με μπάλα.

Ο Αλέξανδρος Τζιόλης, τέλος, έκανε πρόγραμμα φυσικής κατάστασης, ο Παναγιώτης Δεληγιαννίδης ατομικό κι ο Παναγιώτης Γλύκος θεραπεία και δεν θα είναι διαθέσιμοι.

Η σημερινή (4/1) προπόνηση ήταν χωρισμένη σε δύο γκρουπ. Στο ένα ανήκαν οι ποδοσφαιριστές που αγωνίστηκαν βασικοί στο ματς με τον Πανιώνιο και ακολούθησαν ειδικό πρόγραμμα αποφόρτισης με φυσικοθεραπείες, μασάζ, υδροθεραπείες και γυμναστήριο και στο δεύτερο οι υπόλοιποι, οι οποίοι δούλεψαν στην τακτική για περισσότερο από μία ώρα.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ