ΠΑΟΚ

Υποδοχή από οπαδούς στο Ντίσελντορφ

Υποδοχή από οπαδούς στο Ντίσελντορφ

Αποστολή: Κώστας Πετρωτός... Θερμή και αποθεωτική υποδοχή επιφύλασσαν οι 300 και πλέον οπαδοί του ΠΑΟΚ που περίμεναν την αποστολή του ΠΑΟΚ στο Ντίσελντορφ (video).

Μετά από τρεις ώρες πτήσης Θεσσαλονίκη- Ντίσελντορφ, η ομάδα του ΠΑΟΚ έφτασε στο αεροδρόμιο της γερμανικής πόλης.

Τα μέλη της αποστολής του "Δικεφάλου" μπορεί να κουράστηκαν από τα ταξίδι, αλλά η θερμή υποδοχή από τους 300 και πλέον "ασπρόμαυρους" οπαδούς σίγουρα τους ανέβασε το ηθικό.

Την ώρα που οι παίκτες του ΠΑΟΚ βγήκαν στην αίθουσα αφίξεων επικράτησε ένας πανζουρλισμός από τους οπαδούς του "Δικεφάλου".

Πρώτος βγήκε ο Χουμπ Στέφενς ο οποίος αποθεώθηκε και φώναξαν ρυθμικά το όνομά του, ενώ το ίδιο έκαναν και στους ποδοσφαιριστές του "Δικεφάλου".

Στο αεροδρόμιο του Ντίσελντορφ δεν υπήρχαν ΠΑΟΚτσηδες μόνο από τη Γερμανία, αλλά και Έλληνες από τη Δυτική Μακεδονία που ταξίδεψαν στη Γερμανία για τον αγώνα και πρόλαβαν να υποδεχθούν την ομάδα του ΠΑΟΚ.

Οι φίλοι του "Δικεφάλου" φώναξαν πολλές φορές το σύνθημα "ΠΑΟΚ εσύ, εσύ θα προκριθείς"! Η αποστολή του ΠΑΟΚ, αναχώρησε αμέσως από το αεροδρόμιο με κατεύθυνση το ξενοδοχείο που θα καταλύσει στην πόλη του Έσεν.

Τέλος, πολλοί Γερμανοί, αλλά και ο οδηγός του λεωφορείου που θα μετέφερε την αποστολή του ΠΑΟΚ ρωτούσαν αν όντως ο Χουμπ Στέφενς είναι προπονητής της ελληνικής ομάδας και τόνιζαν ότι έχουν σε ιδιαίτερη εκτίμηση τον Ολλανδό τεχνικό.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ