ΠΑΟΚ

Υπήρχε συμφωνία στο οικονομικό με Αγκίρε

Υπήρχε συμφωνία στο οικονομικό με Αγκίρε
Αγκίρε

Το Sport24.gr αποκαλύπτει γιατί δεν προχώρησε το θέμα του Μεξικανού προπονητή που είχε απασχολήσει τον ΠΑΟΚ.

Από την λίστα των Στεφενς, Ντομίνγκος και Καπαρός που είχε αποκαλύψει το Sport24, μετά το μεγάλο χάσμα που διαπιστώθηκε στο οικονομικό με τον Ολλανδό, ο ΠΑΟΚ προχώρησε την περίπτωση του Πορτογάλου και μάλιστα κατέληξε σε προφορική συμφωνία σε όλα.

Ο Σαββίδης, ωστόσο, εξέτασε και μία άλλη λύση μεγάλου ονόματος νωρίτερα δείχνοντας τις διαθέσεις του να βάλει βαθιά το χέρι στην τσέπη.Πρόκειται για την περίπτωση Αγκίρε, το όνομα του οποίου γράφτηκε ως υποψηφίου τεχνικού του ΠΑΟΚ. Αυτό που δεν ήταν γνωστό και αποκαλύπτει το Sport24 είναι πώς ο ΠΑΟΚ κάλυπτε τις οικονομικές απαιτήσεις του Μεξικανού τεχνικού, ο οποίος συν τοις άλλοις είναι ο αγαπημένος προπονητής του Πάμπλο Γκαρσία και αυτό δεν περνούσε απαρατήρητο στα γραφεία της Τούμπας.

Αναλυτικότερα, ο Βρύζας ήρθε αρκετές φορές σε επικοινωνία με τον ατζέντη του 55χρονου τεχνικού εκφράζοντας την διάθεση του ΠΑΟΚ, να δώσει ένα ποσό λίγο πάνω από το 1,2 εκ. ευρώ που αντιστοιχεί στο κασέ του Αγκίρε.

Ωστόσο, ο Μεξικανός έχει έρθει σε συμφωνία με τη διοίκηση της Εσπανιόλ για να συνεχίσει την καριέρα του στην ομάδα της Βαρκελώνης και έχει ήδη αρχίσει τον σχεδιασμό της νέας περιόδου. Δεν ανησυχεί, μάλιστα, για την αδειοδότηση της ομάδας, αφού είναι πεπεισμένος ότι δεν θα αντιμετωπίσει κανένα πρόβλημα.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ