ΠΑΟΚ

Χωρίς Χαλκιά, Σπαντάσιο στα Γιάννινα

ΑΓΙΑΞ - ΠΑΟΚ / ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΗ ΦΑΣΗ ΤΣΑΜΠΙΟΝΣ ΛΙΓΚ
ΑΓΙΑΞ - ΠΑΟΚ / ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΗ ΦΑΣΗ ΤΣΑΜΠΙΟΝΣ ΛΙΓΚ MOTIONTEAM

Ο Κώστας Χαλκιάς υπέστη θλάση στην προπόνηση του Σαββάτου και έμεινε εκτός αποστολης για το ματς με τον ΠΑΣ. Ποιοι είναι οι 18 ποδοσφαιριστές που πήρε μαζί του ο Μπόλονι.

Με ένα απρόοπτο ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του ΠΑΟΚ για το εκτός ματς της Κυριακής (4/12) με τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Ο Κώστας Χαλκιάς κατά τη διάρκεια της προπόνησης του Σαββάτου (3/12) υπέστη θλάση α' βαθμού και αποκλείστηκε από την αποστολή.

Ο Λάσλο Μπόλονι μετά το τέλος του προγράμματος ανακοίνωσε τα ονόματα των 18 ποδοσφαιριστών που θα ταξιδέψουν στα Γιάννινα.

1. Αθανασιάδης Στέφανος

2. Γεωργιάδης Γιώργος

3. Γλύκος Παναγιώτης

4. Μαλεζάς Στέλιος

5. Μπαλάφας Σωτήρης

6. Παπάζογλου Θανάσης

7. Σαλπιγγίδης Δημήτρης

8. Σταφυλλίδης Κώστας

9. Φωτάκης Γιώργος

10. Ντιέγκο Αρίας

11. Τσιρίλο Μπρούνο

12. Έτο Αραούχο

13. Γκαρσία Πάμπλο

14. Ίβιτς Βλάνταν

15. Κρέσιτς Ντάριο

16. Λάζαρ Κοστίν

17. Ρομπέρ Μπερτράν

18. Σνάουτσνερ Μίροσλαβ

Για αγωνιστικούς λόγους έμειναν εκτός αποστολής οι Σπαντάσιο, Κατσικάς και Γιάννου, ενώόπως ήταν γνωστό δεν είναι έτοιμοι για την εν λόγω αναμέτρηση οι τραυματίες Λίνο, Κοντρέρας, Βιεϊρίνια, Τσουακαλάς και Λεονάρντο.

Ενδεκάδα που κερδίζει δεν αλλάζει

Το σχήμα που παρέταξε ο Λάσλο Μπόλονι στο ματς κόντρα στην Τότεναμ είδε να αποφέρει καρπούς και γι΄αυτό το λόγο δεν προτίθεται να προχωρήσει σε αλλαγές σε ότι έχει να κάνει με την αρχική ενδεκάδα. Ο Ρουμάνος, όμως, αναγκαστικά θα αλλάξει δύο ποδοσφαιριστές από το αρχικό σχήμα, καθώς οι Χαλκιάς και Κοντρέρας που αγωνίστηκαν βασικο΄θ στο ματς με τα "σπιρουνιά" είναι νοκ- άουτ για την κυριακάτικη (4/12) αναμέτρηση με τον ΠΑΣ και τις θέσεις τους αναμένεται να πάρουν οι Κρέσιτς και Τσιρίλο.

Έτσι λοιπόν, ο ΠΑΟΚ αναμένεται να αγωνιστεί με διάταξη 4-2-3-1. Μπροστά από τον τερματοφύλακα Κρέσιτς, η αμυντική τετράδα (από αριστερά προς δεξιά) θα είναι, Σταφυλίδης, Μαλεζάς, Τσιρίλο, Έτο. Στο χώρο του κέντρου θα αγωνιστούν οι Γκαρσία, Φωτάκης και Λάζαρ. Στην επιθετική τριάδα θα ξεκινήσουν οι Σαλπιγγίδης (δεξιά), Γεργιάδης (αριστερά), με τον Αθανασιάδη να παίρνει θέση στην κορυφή, ως αιχμή του δόρατος.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ