ΠΑΟΚ

Χωρίς ισοπαλία έξι χρόνια

Χωρίς ισοπαλία έξι χρόνια
Μπεργκ Κάτσε INTIME SPORTS

Διαβάστε ενδιαφέρουσες πληροφορίες για το ντέρμπι ΠΑΟΚ - Παναθηναϊκός. Το αγαπημένο σκορ και η ισοπαλία που... αγνοείται.

Η ώρα της σέντρας του ντέρμπι μεταξύ ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκού πλησιάζει και η ΠΑΕ ΠΑΟΚ μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της παραθέτει μερικές ενδιαφέρουσες πληροφορίες σχετικά με τις συναντήσεις των δύο ομάδων στην Τούμπα και όχι μόνο.

Αναλυτικά:

#3 αναμετρήσεις έχουν γίνει Νοέμβριο με γηπεδούχο τον ΠΑΟΚ και ο Δικέφαλος έχει επικρατήσει στις δύο και υπάρχει ακόμη μια ισοπαλία μεταξύ τους. Ανεξάρτητα έδρας έχουν διεξαχθεί 9 ματς ανάμεσα στις δύο ομάδες και ο ΠΑΟΚ έχει ως φιλοξενούμενος πάρει τρεις λευκές ισοπαλίες και ηττήθηκε στα άλλα τρία ματς.

#4 από τα έξι τελευταία ματς ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και τον Παναθηναϊκό ανεξάρτητα έδρας έχουν τελειώσει με 2-0. Ο ΠΑΟΚ σε τρία απ' αυτά έχει επικρατήσει, δύο εντός και ένα εκτός έδρας, ενώ έχει και μια νίκη με 1-0.

#60 ντέρμπι ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και τον Παναθηναϊκό θα συμπληρωθούν το βράδυ της Κυριακής με γηπεδούχο τον Δικέφαλο για την Α’ Εθνική και τα play off. Στα 30 από αυτά ο ΠΑΟΚ έχει πάρει τη νίκη, ενώ ο Παναθηναϊκός έφυγε σε 17 με τους βαθμούς της νίκης. Υπάρχουν και 12 αναμετρήσεις που τελειώσαν ισόπαλες.

#6 χρόνια και ένας μήνας έχουν κυλήσει από την τελευταία ισοπαλία των δύο ομάδων με γηπεδούχο τον ΠΑΟΚ. Ήταν το 0-0 της σεζόν 2008-09 και από τότε ο ΠΑΟΚ μετρά έξι νίκες και ο Παναθηναϊκός τρεις για τους αγώνες της κανονικής περιόδου, αλλά των play off.

#45 χιλιάδες θεατές παρακολούθησαν την αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με τον Παναθηναϊκό στις 12 Ιουνίου 1977 στο γήπεδο της Τούμπας, επίδοση που αποτελεί και την καλύτερη με γηπεδούχο τον ΠΑΟΚ στα χρόνια της Α’ Εθνικής.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ