ΠΑΟΚ

Χωρίς Γκαρσία και άλλους πέντε με Παναθηναϊκό

Χωρίς Γκαρσία και άλλους πέντε με Παναθηναϊκό

Ποιους παίκτες άφησε εκτός αποστολής του ΠΑΟΚ ο Χουμπ Στέφενς για το κυριακάτικο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό.

Ολοκληρώθηκε το απόγευμα του Σαββάτου (6/10) η προετοιμασία του ΠΑΟΚ για το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό. Το πρόγραμμα περιείχε ασκήσεις χαμηλής επιβάρυνσης με τη μπάλα και εξάσκηση στις στημένες φάσεις.

Ο Πάμπλο Γκαρσία δεν προπονήθηκε λόγω ενοχλήσεων στο δικέφαλο και ακολούθησε πρόγραμμα θεραπείας, μένοντας έξω από την αποστολή που ανακοίνωσε ο Χουμπ Στέφενς και η οποία αποτελείται από τους: Χακόμπο, Γλύκο, Λίνο, Τζαβέλλα, Κατσουράνη, Κατσικά, Βίτορ, Κίτσιου, Κωνσταντινίδη, Λάζαρ, Τζιόλη, Νίνη, Λούκας, Στοχ, Βούκιτς, Σαλπιγγίδη, Αθανασιάδη, Νέτσιντ.

Εκτός αποστολής για αγωνιστικούς λόγους έμειναν οι Λόρενς, Λόπεθ, Ολίσε, Σκόνδρας και Γεωργιάδης.

Η αποστολή θα συγκεντρωθεί στο γήπεδο της Τούμπας αύριο το πρωί στις 11:30 και στη συνέχεια θα κατευθυνθεί στο Μακεδονία Παλλάς.

Δείτε την Κυριακή στις 22:00 την εκπομπή SUPER BALL. Στιγμιότυπα, σχόλια και ρεπορτάζ από την 7η αγωνιστική της Super League. Παρουσιάζουν οι Παντελής Βλαχόπουλος και Θέμης Καίσαρης. Επίμαχες φάσεις ο Ηρακλής Τσίκινης. Στο επίκεντρο το ντέρμπι της Τούμπας (ΠΑΟΚ – ΠΑΟ) και το νέο γήπεδο της ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια. Αποκλειστική συνέντευξη του Κώστα Μανωλά και ανάλυση της πορείας του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ