ΠΑΟΚ

Χωρίς εισιτήριο επιστροφής ο Ντεμούρα

Χωρίς εισιτήριο επιστροφής ο Ντεμούρα
INTIME SPORTS

Τι γίνεται με την περίπτωση του υπό δοκιμή Βραζιλιάνου Τιάγκο Ντεμούρα που δοκιμάστηκε για περίπου ένα μήνα στην ομάδα του ΠΑΟΚ. Πως μπορούσε να είχε κινηθεί η "ασπρόμαυρη" ΠΑΕ αν τα δεδομένα στο οικονομικό κομμάτι ήταν καλύτερα

Ο Τιάγκο Ντεμούρα ήρθε στον ΠΑΟΚ να δοκιμαστεί από τον Λάσλο Μπόλονι, προπονήθηκε σχεδόν ένα μήνα με τους "ασπρόμαυρους", αλλά φαίνεται ότι δεν μπόρεσε να τους πείσει με την αξία του. Ο Βραζιλιάνος, αγωνίστηκε για μία και μοναδική φορά με τη φανέλα του ΠΑΟΚ στις 7/12 στο φιλικό με την Αναγέννηση Γιαννιτσών.

Ο 22χρονος μεσοεπιθετικός συμμετείχε στις προπονήσεις της πρώτης ομάδας με την έγκριση του τεχνικού του "Δικεφάλου", αλλά μετά το ματς με τα Γιαννιτσά, ο Ντεμούρα εντάχθηκε στο καθημερινό πρόγραμμα της ομάδας Κ20 των "ασπρόμαυρων".

Ο Μπόλονι δεν τον κράτησε με την επαγγελματική ομάδα, κρίνοντας ότι, σ' αυτή τη φάση τουλάχιστον, δεν είναι έτοιμος να προσφέρει στην πρώτη ομάδα. Του έδωσε, όμως, μια δεύτερη ευκαιρία, να κάνει προπονήσεις στη β' ομάδα, μήπως και ο Νίκος Κολομπούρδας διακρίνει κάτι καλύτερο.

Ο Ντεμούρα συνέχισε τις προπονήσεις μέχρι και την Τετάρτη (21/12), ενώ την Πέμπτη (22/12) αναχώρησε για τη Βραζιλία, χωρίς να υπάρχει ανοιχτό ενδεχόμενο επιστροφής του.

Ο Ντεμούρα που έκανε μία και μοναδική εμφάνιση μπροστά στο κοινό του ΠΑΟΚ έδειξε να διαθέτει καλά στοιχεία τεχνικής, όπως όλοι οι Βραζιλιάνοι άλλωστε, αλλά δεν μπόρεσε να παρουσιάσει το κάτι παραπάνω που θα έκανε τον Μπόλονι να εισηγηθεί την απόκτηση του, ειδικά σ' αυτή τη φάση που τα χρήματα δεν περισσεύουν.

Από το μυαλό των ανθρώπων του ΠΑΟΚ πέρασε το ενδεχόμενο να αποκτηθεί ο παίκτης και να δοθεί κάπου δανεικός, όμως, υπάρχουν άλλα πιο σοβαρά θέματα που απασχολούν την ΠΑΕ και πολύ δύσκολα θα δοθεί συνέχεια στο θέμα του Ντεμούρα.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ