ΠΑΟΚ

Χωρίς Σαλπιγγίδη στην Κρήτη

Χωρίς Σαλπιγγίδη στην Κρήτη
INTIME SPORTS

Ο Αγγελος Αναστασιάδης ανακοίνωσε την αποστολή του ΠΑΟΚ που θα ταξιδέψει στο Ηράκλειο για το παιχνίδι με τον ΟΦΗ.

Ο ΠΑΟΚ ολοκλήρωσε την Τρίτη (3/2) την προετοιμασία του για τον αγώνα με τον ΟΦΗ, στο πλαίσιο της 22ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος. Ο Αγγελος Αναστασιάδης δεν μπορεί να υπολογίζει για την συγκεκριμένη αναμέτρηση στον Εργκους Κάτσε, ο οποίος εκτίει την τέταρτη και τελευταία αγωνιστική της τιμωρίας του για την αποβολή του στο ματς με την Καλλονή, καθώς και στον Ραζβάν Ρατς ο οποίος θα εκτίσει την πρώτη από τις δύο αγωνιστικές της ποινής του (η δεύτερη θα είναι στο ματς με τη Βέροια) καθώς συμπλήρωσε επτά κίτρινες κάρτες.

Επίσης, εκτός αποστολής έμεινε ο Αλέξανδρος Τζιόλης, ο οποίος ακολουθεί πρόγραμμα επανένταξης, αλλά και ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης, λόγω των ενοχλήσεων που έχει στο πόδι. Προτιμήθηκε, λοιπόν, την τελευταία στιγμή ο έμπειρος επιθετικός να μην ακολουθήσει την αποστολή και να παραμείνει στη Θεσσαλονίκη για θεραπεία.

Την αποστολή του ΠΑΟΚ που θα ταξιδέψει στο Ηράκλειο για την αναμέτρηση της Τετάρτης με τον ΟΦΗ αποτελούν οι εξής ποδοσφαιριστές: Παναγιώτης Γλύκος, Σαρλς Ιτάνζ, Γιάννης Σκόνδρας, Στέλιος Κίτσιου, Δημήτρης Κωνσταντινίδης, Ρικάρντο Κόστα, Μιγκέλ Βίτορ, Γιώργος Κατσικάς, Σωτήρης Παπαγιαννόπουλος, Αχιλλέας Πούγγουρας, Θεοφάνης Τζανδάρης, Κριστιάν Νομπόα, Χέντβιγκες Μαντούρο, Εγιάλ Γκολάσα, Ευθύμης Κουλούρης, Δημήτρης Παπαδόπουλος, Φακούντο Περέιρα, Ρόμπερτ Μακ και Στέφανος Αθανασιάδης.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ