ΠΑΟΚ

Χωρίς Μαουρίσιο, αλλά με Λέοβατς κόντρα στον Ατρόμητο

SUPERLEAGUE / ΠΑΟΚ - ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: MOTION TEAM)
SUPERLEAGUE / ΠΑΟΚ - ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: MOTION TEAM) EUROKINISSI

Ο Μαουρίσιο κρίθηκε ανέτοιμος από τον Ραζβάν Λουτσέσκου, όχι όμως και ο Μαρίν Λέοβατς. Ποιοι είναι οι υπόλοιποι 18 παίκτες που επιλέχθηκαν για το ματς με τον Ατρόμητο.

Ο Μαρίν Λέοβατς ακολουθούσε ειδικό πρόγραμμα λόγω ενοχλήσεων στο γόνατο τις τελευταίες μέρες και τελικά επιλέχθηκε από τον Ραζβάν Λουτσέσκου στην αποστολή για τον αγώνα με τον Ατρόμητο, αύριο (20/11) στην Τούμπα. Αντίθετα, έμεινε εκτός ο Μαουρίσιο που έχει ξεπεράσει τον τραυματισμό του στο γόνατο, ωστόσο, δεν βρίσκεται ακόμα στο επιθυμητό επίπεδο ετοιμότητας προκειμένου ν’ αγωνιστεί.

Εκτός βρίσκονται και οι τιμωρημένοι Πέλκας, Σαμπράνο, Μπίσεσβαρ, ο ανέτοιμος ακόμα Μυστακίδης και ο τραυματίας Λεβέκ, όπως επίσης και οι Σιαμπάνης, Πούγγουρας, ο τραυματίας Γλύκος και οι Μπρκιτς και Κωνσταντινίδης που δεν υπολογίζονται.

Οι 19 ποδοσφαιριστές που επέλεξε ο Ρουμάνος τεχνικός μετά το τέλος της προπόνησης της Κυριακής (19.11), η οποία ήταν επικεντρωμένη στην τακτική και τις στημένες φάσεις, είναι οι: Ρέι, Πασχαλάκης, Δεληγιαννίδης, Λέοβατς, Μάτος, Βαρέλα, Κρέσπο, Μαλεζάς, Κάνιας, Κάτσε, Τσίμιροτ, Σάκχοφ , Ελ Καντουρί, Μακ, Κάμπος, Λημνιός, Βιεϊρίνια, Πρίγιοβιτς, Κουλούρης.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ