ΠΑΟΚ

Χωρίς απρόοπτα και πλήρης στον "τελικό" με Σλόβαν

Χωρίς απρόοπτα και πλήρης στον "τελικό" με Σλόβαν

Ο ΠΑΟΚ ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για το μεγάλο αυριανό παιχνίδι με τη Σλόβαν Λίμπερετς στο οποίο ψάχνει την πρώτη εντός έδρας νίκη του σε φάση ομίλων μετά από δύο και πλέον χρόνια.

Ο Βλάνταν Ίβιτς δεν σημείωσε κανένα όνομα απόντα ποδοσφαιριστή στο μπλοκάκι του πριν αρχίσει η τελευταία προπόνηση πριν το παιχνίδι με την Σλόβαν Λίμπερετς το απόγευμα της Τετάρτης (7/12) στις εγκαταστάσεις της Νέας Μεσημβρίας.

Δούλεψε με τους ποδοσφαιριστές του στην τακτική προσέγγιση της αυριανής αναμέτρησης, εξηγώντας τον τρόπο με τον οποίο θέλει να λειτουργήσει η ομάδα του στον αγωνιστικό χώρο για να ξεπεράσει το εμπόδιο της Λίμπερετς. Το πρόγραμμα περιελάμβανε τόσο τελειώματα όσο και εξάσκηση στις στατικές φάσεις.

Το στοιχέιο που προβληματίζει τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ είναι η κακή παράδοση που έχει δημιουργήσει ο Δικέφαλος στις εντός έδρας αναμετρήσεις σε φάση ομίλων του Europa League. Στα προηγούμενα οκτώ ματς έχει μόλις μία νίκη, κόντρα στη Ντινάμο Μίνσκ στις 18.09.2014 κι έπειτα μετρά τρεις ήττες και τέσσερις ισοπαλίες.

Αύριο θέλει τη νίκη που σε συνδυασμό με... μη ήττα της Φιορεντίνα από την Καραμπάγκ στο Μπακού (αν οι Ιταλοί κερδίσουν, αρκεί και η ισοπαλία στον ΠΑΟΚ), θα φέρει την πρόκριση στους "32" της διοργάνωσης.

Από τη στιγμή όλη η ομάδα συνεχίζει τις διανυκτερεύσεις στο "Μακεδονία Παλλάς", δεν ανακοινώθηκε αποστολή.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ