ΠΑΟΚ

Χουμπ, θέλεις Μαλουντά στον ΠΑΟΚ;

Χουμπ, θέλεις Μαλουντά στον ΠΑΟΚ;
2011 GETTY IMAGES

Ο Στέφενς αποφασίζει για το αν ο ΠΑΟΚ προχωρήσει σε διαπραγμάτευση με τον Φλοράν Μαλουντά που έμεινε ελεύθερος από την Τσέλσι. Το Sport24.gr έχει το ρεπορτάζ

Ο ΠΑΟΚ ψάχνει παίκτες από το πάνω ράφι για να ενισχυθεί στη θέση του αριστερού ακραίου και του επιτελικού μέσου.

Ονόματα όπως αυτό του Σιμάο Σαμπρόζα δεν ήρθαν τυχαία στο προσκήνιο, ωστόσο φαίνεται πώς οι βλέψεις του Σαββίδη και των συνεργατών του είναι ακόμη πιο ψηλές, αρκεί να το θελήσει και ο Χουμπ Στέφενς.

Ο Ολλανδός τεχνικός ψάχνει, μέσω του γιου του και ατζέντη του Μάικλ, παίκτες που θα αλλάξουν το επίπεδο του ΠΑΟΚ, ωστόσο υπάρχουν και περιπτώσεις που βρισκόταν στη μεταγραφική λίστα της ομάδας και πριν τη συμφωνία με τον 60χρονο τεχνικό, ο οποίος τώρα καλείται να τις εγκρίνει ή να τις απορρίψει.

Μία από αυτές, από τις πιο "ηχηρές", είναι του Φλοράν Μαλουντά. Ο 33χρονος ακραίος που έμεινε ελεύθερος από την Τσέλσι απασχολεί το τελευταίο διάστημα τους "ασπρόμαυρους", αφού το κασέ του, περίπου 2 εκ. ευρώ ετησίως, δεν είναι μικρό, ούτε όμως και απαγορευτικό για περαιτέρω διαπραγμάτευση.

Η πλευρά του ΠΑΟΚ έχει φροντίσει να κάνει διερευνητική κρούση μέσω ξένου ατζέντη και περιμένει τη γνώμη του Χουμπ Στέφενς, για να δει αν θα κάνει το επόμενο βήμα ή όχι. Ο προπονητής του "δικεφάλου" έχει τον τελευταίο λόγο σε όλες τις υποθέσεις (χαρακτηριστικό παράδειγμα η περίπτωση Σίλντενφελντ, τον οποίο ο Τσιστιακόφ είχε αποφασίσει να κρατήσει στην Τούμπα, τελικά, όμως, τον "έκοψε" ο Ολλανδός).

Μέσα στην εβδομάδα

Ενδεχομένως ο Ολλανδός τεχνικός έχει ενδοιασμούς από το γεγονός ότι πέρυσι ο Μαλουντά δεν είχε ούτε μία συμμετοχή με την Τσέλσι, ενώ δεν προπονούνταν κανονικά με την υπόλοιπη ομάδα.

Ο λόγος; Ο Μαλουντά είχε μπει στη λίστα με τους υπό παραχώρηση παίκτες το περασμένο καλοκαίρι, δεν βρήκε, όμως, ομάδα για να συνεχίσει την καριέρα και δεν δέχτηκε να μείνει ελεύθερος χάνοντας τα ουκ ολίγα χρήματα που προέβλεπε το συμβόλαιό του με τη λονδρέζικη ομάδα., με αποτέλεσμα να "τα σπάσει" με τη διοίκηση της Τσέλσι και μετά από έξι χρόνια κοινής πορείας να μείνει ελεύθερος.

Σύμφωνα με όσα υποστηρίζουν άνθρωποι που γνωρίζουν λεπτομέρειες για την υπόθεση, αυτή δεν πρόκειται να τραβήξει σε μάκρος. Είτε θετικά, είτε αρνητικά θα ξεκαθαρίσει μέσα στην εβδομάδα, αφού και οι δύο πλευρές θέλουν να ξέρουν πώς θα πορευτούν τη νέα σεζόν.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ