ΠΑΟΚ

Χειρότερες επιδόσεις από πέρσι ο ΠΑΟΚ

Χειρότερες επιδόσεις από πέρσι ο ΠΑΟΚ
INTIME SPORTS

Η απογοητευτική φετινή σεζόν για τον ΠΑΟΚ έφτασε στο τέλος της, με τον "Δικέφαλο" να καταλαμβάνει την τελευταία θέση των play off. Οι αριθμοί επιβεβαιώνουν πως η φετινή του πορεία ήταν ήταν χειρότερη από την περσινή.

Το φετινό μαρτύριο του ΠΑΟΚ ολοκληρώθηκε με τον χειρότερο τρόπο στην Τρίπολη, καθώς η ήττα που γνώρισε η ομάδα του Γιώργου Γεωργιάδη είχε ως συνέπεια να τερματίσει στην τελευταία θέση των play off.

Φυσικά το γεγονός αυτός αναγκάζει τον «Δικέφαλο» να ξεκινήσει σε διάστημα 20 ημερών την προετοιμασία για τη νέα σεζόν, διότι θα δώσει το πρώτο του ευρωπαϊκό παιχνίδι για τον β΄ προκριματικό γύρο του Europa League στις 16 Ιουλίου.

Συγκρίνοντας τις φετινές επιδόσεις του ΠΑΟΚ με αυτές της περσινής σεζόν, συμπεραίνει κανείς πως παρά την καλή πορεία στο πρώτο μισό της σεζόν, ο «Δικέφαλος» έκλεισε τη χρονιά με αρνητικό πρόσημο, αλλά και χειρότερα αποτελέσματα σε σχέση με πέρσι.

Πέτυχε λιγότερα γκολ και δέχτηκε περισσότερα, ενώ συνέλεξε λιγότερους βαθμούς και στην κανονική διάρκεια της σεζόν, όπως και στα play off.

Το μόνο ανώτερο που κατάφερε ο ΠΑΟΚ σε σχέση με πέρσι ήταν η επίδοση του πρώτου σκόρερ. Βέβαια πέρσι οι Κλάους, Βούκιτς, Λούκας και Σαλπιγγίδης είχαν 10 γκολ, ενώ φέτος ο Φακούντο Περέιρα πέτυχε 12.

Αναλυτικά οι συγκρίσεις:

Κανονική σεζόν 2014-15

25 νίκες – 5 ισοπαλίες – 9 ήττες

Βαθμοί: 65

Γκολ υπέρ: 57 Γκολ κατά 42

*Συμπεριλαμβάνονται και τα 3 γκολ στα χαρτιά με Νίκη Βόλου

Play Off 2014-15

0 νίκες – 2 ισοπαλίες – 4 ήττες

Βαθμοί: 2

Γκολ υπέρ: 1 Γκολ κατά: 6

*Είχε ξεκινήσει με 2 βαθμούς και τερμάτισε τελευταίος με 4

Κανονική σεζόν 2013-14

21 νίκες – 6 ισοπαλίες – 7 ήττες

Βαθμοί: 69

Γκολ υπέρ: 68 Γκολ κατά: 37

Play Off 2013-14

3 νίκες 1 ισοπαλία 2 ήττες

Βαθμοί: 10

Γκολ υπέρ: 8 Γκολ κατά 4

*Του αφαιρέθηκαν 3 βαθμοί λόγω τιμωρίας *Είχε ξεκινήσει με 3 βαθμούς και τερμάτισε 2ος

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ