ΠΑΟΚ

Χάβος: "Μπορεί δεύτερος ο ΠΑΟΚ"

Χάβος: "Μπορεί δεύτερος ο ΠΑΟΚ"
INTIME SPORTS

Ο Μάκης Χάβος εξέφρασε την αισιοδοξία του πως ο "Δικέφαλος" μπορεί να τα καταφέρει να πάρει την πρωτιά στα πλέι οφ

Για τον ΠΑΟΚ της φετινής σεζόν, αλλά και τους Ντάριο Κρέσιτς και Κώστα Χαλκιά μίλησε ο Μάκης Χάβος.

"Ο κόσμος του ΠΑΟΚ έχει κάνει πολλή υπομονή τα τελευταία χρόνια. Τώρα είναι η ιδανική στιγμή να παράγουμε παίκτες και τα έξοδα να μην περνάνε ούτε ένα ευρώ τα έξοδα από τα έσοδα", δήλωσε αρχικά ο ίδιος στο "Αθλητικό Μετρόπολις" και πρόσθεσε:

Για την άποψη που έχει για τον Ζήση Βρύζα: "Δεν συνεργάστηκα τόσο πολύ με τον Βρύζα. Δεν έχω άποψη".

Για το αν ο ΠΑΟΚ μπορεί να πάρει την δεύτερη θέση στο πρωτάθλημα: "Ο ΠΑΟΚ μπορεί, έχει τους παίκτες και την ικανότητα. Ο Μπόλονι μπορεί να διαχειριστεί σωστά τα πλέι οφ. Πέρυσι εμείς κάναμε 4 νίκες σε έξι ματς. Η ΑΕΚ ήταν πιο δυνατή, ο Ολυμπιακός Βόλου επίσης ήταν ομάδα-μοντέλο, πρέπει να τα πούμε αυτά".

Για την φετινή πορεία του ΠΑΟΚ στο πρωτάθλημα: "Το πιο σωστό είναι να γίνει ο απολογισμός στο τέλος της χρονιάς. Πάντως είναι ένα καλό πρωτάθλημα. Εχουν γίνει καλά παιχνίδια.

Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους Ελληνες προπονητές και συγκεκριμένα στον κ. Παράσχο, αλλά και στον κ. Κατσαβάκη. Και ο κ. Τσιώλης ωστόσο, αλλά και ο κ. Αναστόπουλος κάνουν καλή δουλειά σε Αστέρα και ΟΦΗ και αυτό θα πρέπει να το τονίσουμε".

Για τις δηλώσεις του Κρέσιτς που τόνισε πως εάν είχε παίξει με την Ντιναμό Ζάγκρεμ θα αγωνιζόταν μετέπειτα στην Εθνική Κροατίας: "Από ότι θυμάμαι επέλεξα να παίξει ο Χαλκιάς και στο προηγούμενο ματς. Με στεναχωρεί εάν λόγω αυτού του αγώνα δεν πήγε στην Εθνική ο συγκεκριμένος παίκτης.

Ο Χαλκιάς είχε εμπειρία, είναι καλός στις εξόδους. Είναι αγώνες που σε άλλους είναι καλύτερο να παίζει ο Χαλκιάς, όταν γίνονται αγώνες με σέντρες, σε άλλα ο Κρέσιτς που είναι καλύτερος στα πόδια".

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ