ΠΑΟΚ

Χατζηισαΐας: "Προσπαθήσαμε αλλά δεν τα καταφέραμε"

Χατζηισαΐας: "Προσπαθήσαμε αλλά δεν τα καταφέραμε"
Χατζηισαΐας ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Τι δήλωσε για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό ο Δημήτρης Χατζηισαΐας, ο οποίος μίλησε και για την μεταγραφή του στον ΠΑΟΚ. Μακ: "Ο Ολυμπιακός είναι ανίκητος".

O Δημήτρης Χατζηισαΐας έκανε πολύ καλή εμφάνιση απέναντι στον Ολυμπιακό. Ο Ελληνας αμυντικός δήλωσε: "Δεν ξεκινήσαμε καλά το παιχνίδι. Ο Ολυμπιακός ήταν καλύτερος στο πρώτο ημίχρονο. Μετά προσπαθήσαμε να κρατήσουμε λίγο την μπάλα για να κάνουμε κάποιες φάσεις όμως δεν τα καταφέραμε.

Δεχτήκαμε ένα γκολ αλλά δεν το βάλαμε κάτω. Συνεχίσαμε και προσπαθήσαμε να βάλουμε ένα γκολ. Δεν τα καταφέραμε. Την Πέμπτη έχουμε ματς Κυπέλλου με τον Πανιώνιο. Πιστεύω ότι θα πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα και θα περάσουμε".

Για τα σχέδια του ΠΑΟΚ στο δεύτερο ημίχρονο: "Είχαμε πει να κρατήσουμε περισσότερο την μπάλα και να κάνουμε περισσότερες φάσεις. Πιστεύω στο δεύτερο ημίχρονο ήμασταν καλύτεροι από τον Ολυμπιακό. Δεχτήκαμε μία κόκκινη κάρτα αλλά συνεχίσαμε. Παίξαμε μπάλα αλλά δεν καταφέραμε να τελειώσουμε τις φάσεις".

Για το ότι πλέον παίζει στον ΠΑΟΚ: "Είμαι πολύ χαρούμενος που ήρθα σε μία μεγάλη ομάδα. Θα δώσω το 100% για να πετύχει η ομάδα τους στόχους της, θα δουλέψω σκληρά και όλα θα πάνε καλά. Σιγά σιγά θα μάθω πώς παίζει η ομάδα και πιστεύω θα τα καταφέρω μια χαρά".

Μακ: "Ο Ολυμπιακός είναι ανίκητος..."

Ο Ρόμπερτ Μακ εξέφρασε και μέσω της προσωπικής ιστοσελίδας του τα παράπονα για τη διαιτησία και την αντιμετώπιση του Ολυμπιακού.

Συνέχεια στις δηλώσεις που έκανε μετά το ντέρμπι του ΠΑΟΚ με τον Ολυμπιακό στο "Γ. Καραϊσκάκης" έδωσε ο Ρόμπερτ Μακ τοποθέτησή του μέσω της προσωπικής ιστοσελίδας του " www.robertmak.sk". Ο 25χρονος επιθετικός του ΠΑΟΚ τόνισε αρχικά: "Ήταν ένα ντέρμπι σε μία σπουδαία ατμόσφαιρα. Οι γηπεδούχοι άρχισαν καλύτερα και πήραν το προβάδισμα στο σκορ. Όσο κυλούσε ο χρόνος αρχίσαμε εμείς να κυριαρχούμε στον αγωνιστικό χώρο. Παίξαμε ωραία, αλλά είναι κρίμα που δεν είχαμε καλύτερες ευκαιρίες.

Είναι δύσκολο να δημιουργήσεις κινδύνους στην εστία του αντιπάλου όταν ο διαιτητής δεν σου δίνει το χώρο να κινηθείς".Και κατέληξε, σημειώνοντας: "Μετά από όσα ζήσαμε απόψε, δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι ο Ολυμπιακός είναι ανίκητος. Δεν κλαίω, αλλά γενικά πιστεύω ότι το ελληνικό ποδόσφαιρο δεν θα πάει μπροστά".

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ