ΠΑΟΚ

"Χάσμα" για Βελλίδη μεταξύ ΠΑΟΚ-ΠΑΣ Γιάννινα

"Χάσμα" για Βελλίδη μεταξύ ΠΑΟΚ-ΠΑΣ Γιάννινα
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Δεν τα έχουν βρει ακόμη Γιάννινα και ΠΑΟΚ για τον Βελλίδη και από την πλευρά του Δικεφάλου προκύπτει ότι υπάρχουν και άλλοι υποψήφιοι.

Το πρωινό ραντεβού της Δευτέρας (18/1) των ανθρώπων του ΠΑΟΚ με τον Γιώργο Χριστοβασίλη δεν είχε αποτέλεσμα, όπως προκύπτει από τις τελευταίες πληροφορίες που έρχονται και από τα Γιάννινα και από την Θεσσαλονίκη. Χαρακτηριστικά, τις τελευταίες ώρες στην Τούμπα λέγεται «δεν είναι μονόδρομος η περίπτωση Βελλίδη» και ότ ι «η ανάγκη της ομάδας να αποκτήσει τερματοφύλακα δεν θα γίνει αντικείμενο εκμετάλλευσης».

Στον ΠΑΟΚ έχουν στόχο, αν όχι μέχρι την Τετάρτη (20/1), το αργότερο μέχρι το τέλος της εβδομάδας να έχουν καταλήξει στην οριστική τους επιλογή. Οι προτάσεις, τόσο από το εξωτερικό όσο και από το εσωτερικό «πέφτουν βροχή» στον Φρανκ Άρνεσεν.

Με βάση τις διαπραγματεύσεις που έγιναν στην περίπτωση Βελλίδη, στόχος του ΠΑΟΚ είναι να κλείσει έναν τερματοφύλακα που το συμβόλαιό του δεν θα κοστίσει περισσότερα από 100.000-150.000 το εξάμηνο.

Ενδιαφέρον από Σταντάρ Λιέγης για Βελλίδη

Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες, για τον Μάρκο Βελλίδη έχει δείξει ενδιαφέρον η Σταντάρ Λιέγης. Ο 29χρονος τερματοφύλακας θέλει να πάει στον ΠΑΟΚ (προτιμά τη μεταγραφή και όχι τη λύση του δανεισμού) είναι όμως ξεκάθαρο ότι το πρόβλημα είναι σ’ αυτά που ζητά ο Γιώργος Χριστοβασίλης από τον ΠΑΟΚ.

Προτάθηκε ο Οτσόα

Αξίζει να σημειωθεί ότι μία από τις περιπτώσεις που έχει προταθεί είναι ο Μεξικανός Γκιγέρμο Οτσόα της Μάλαγα, για να έρθει ως δανεικός στον ΠΑΟΚ. Ο Οτσόα έχει κασέ περίπου μισού εκ. ευρώ το εξάμηνο, εκτιμάται, όμως, ότι αν κάνει κίνηση ο ΠΑΟΚ μπορεί να τον αποκτήσει με 300.000-350.000 ευρώ. Ο Άρνεσεν έχει θετική άποψη, αλλά εξαρτάται από τον Σαββίδη αν θα ανεβάσει το διαθέσιμο κασέ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ