ΠΑΟΚ

Χάνει μόνο τον ΟΦΗ ο Λάζαρ

Χάνει μόνο τον ΟΦΗ ο Λάζαρ
INTIME SPORTS

Η Πειθαρχική Επιτροπή τιμώρησε με μία μόνο αγωνιστική τον Λάζαρ. Τι ανέφερε υπόμνημα της ΠΑΕ που υπέγραψε ο Βρύζας.

Ο κίνδυνος της τιμωρίας του Λάζαρ με τρεις αγωνιστικές για την αποβολή του στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό εξαλείφθηκε, καθώς η Πειθαρχική Επιτροπή της Λίγκας τιμώρησε τον Ρουμάνο μέσο του ΠΑΟΚ για ένα μόνο παιχνίδι.

Ουσιαστικά, τα μέλη της Επιτροπής δέχθηκαν την θέση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ όπως εκφράστηκε μέσα από υπόμνημα που στάλθηκε και φέρει την υπογραφή του προέδρου της, Ζήση Βρύζα.

Σ' αυτό ο επίσημος ΠΑΟΚ υποστηρίζει ότι ο ποδοσφαιριστής σωστά αποβλήθηκε, δεν χτύπησε, όμως, αλλά απώθησε τον Τζιμπούρ. Έτσι, ο Λάζαρ θα απουσιάσει μόνο από τον αγώνα με τον ΟΦΗ και θα είναι και πάλι στη διάθεση του Μπόλονι για το ματς με τον Άρη.

Δεν εκδικάστηκαν τα γεγονότα του ντέρμπι

Στο μεταξύ, δεν έγινε η απολογία του ΠΑΟΚ για τα γεγονότα κατά τη διάρκεια (τραυματισμός φιλάθλου από κροτίδα) και μετά τη λήξη (προσπάθεια για ντου στα αποδυτήρια) του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό. Αιτία, η απεργία των δικηγόρων που είναι σε εξέλιξη στη διάρκεια της μέρας.

Στον ΠΑΟΚ περιμένουν τη νέα κλήση της Πειθαρχικής, ευελπιστούν όμως ότι η εκδίκαση θα γίνει την άλλη Πέμπτη, κάτι που θα σημαίνει ότι το ντέρμπι με τον Άρη θα γίνει με κόσμο ανεξαρτήτως της απόφασης που θα προκύψει.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ