ΠΑΟΚ

Χαλάρωσαν με βόλτα στο Γκρατς

Χαλάρωσαν με βόλτα στο Γκρατς

Οι παίκτες του ΠΑΟΚ αξιοποίησαν το ρεπό τους το απόγευμα της Πέμπτης με βόλτα που έκαναν στο Γκρατς. Δείτε video.

Aποστολή στην Αυστρία: Στέργιος Αναστασιάδης

Ευκαιρίας για ξέγνοιαστες στιγμές για τους παίκτες του ΠΑΟΚ το απόγευμα της Πέμπτης. Οι ποδοσφαιριστές του "Δικεφάλου" είχαν ρεπό και το αξιοποίησαν με μια βόλτα στο Γκρατς.

Είχε προγραμματιστεί μάλιστα να παίξουν paintball αλλά ο καιρός τους τα... χάλασε και γύρισαν την πόλη βλέποντας αρκετά μαγαζιά αλλά και τρώγοντας.

Η ιδέα για paintball ήταν του Χουμπ Στέφενς, αναφέρθηκε στους παίκτες μέσα στο λεωφορείο αλλά τελικά δεν έγινε πράξη. Οι ποδοσφαιριστές γύρισαν στο ξενοδοχείο και από την Παρασκευή το πρωί θα ξεκινήσουν δουλειά.

"Επιασε" τα 7.000 διαρκείας

Στα 7.000 διαρκείας έφτασε η ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Η σχετική ανακοίνωση:

"Το πρωί της Τετάρτης (10/7) έσπασε το φράγμα των 6.000 εισιτηρίων διαρκείας. Χρειάστηκε να περάσει ένα 24ωρο για μόλις δύο ημέρες για να ξεπεραστεί και η επόμενη χιλιάδα φίλων του ΠΑΟΚ που εξασφάλισαν τη θέση τους στο γήπεδο της Τούμπας για την αγωνιστική περίοδο 2013-14.

Ο τυχερός φίλος του ΠΑΟΚ με το εισιτήριο διαρκείας Νο 7.000 είναι ο Γιώργος Ζερβός, ο οποίος παρακολουθεί ανελλιπώς τους αγώνες του Δικέφαλου την τελευταία πενταετία όντας κάτοχος εισιτηρίου διαρκείας. Ο αγαπημένος του παίκτης είναι ο Χακόμπο, ο οποίος είχε γενέθλια μια ημέρα νωρίτερα, ενώ παράλληλα είναι πεπεισμένος ότι εφέτος ο Δικέφαλος θα διεκδικήσει το πρωτάθλημα, μια προσπάθεια την οποία ο ίδιος θα παρακολουθήσει από τη θέση του στη Θύρα 4.

Η πρώτη περίοδος διάθεσης των εισιτηρίων διαρκείας ολοκληρώνεται αύριο (Παρασκευή 12 Ιουλίου), με τους περσινούς κατόχους να έχουν το δικαίωμα ανανέωσης των ίδιων θέσεων.

Από εκεί και πέρα, από την ερχόμενη Δευτέρα 15 Ιουλίου και μέχρι και τις 30 Αυγούστου η διάθεση των καρτών της νέας περιόδου θα συνεχίζεται καθημερινά και φυσικά θα εξακολουθήσει να ισχύει η προσφορά «1+1».

Η πώληση των εισιτηρίων διαρκείας γίνεται μέσω internet καθώς και από τα γραφεία της ΠΑΕ ΠΑΟΚ στο γήπεδο της Τούμπας τα οποία λειτουργούν με το εξής ωράριο:

Καθημερινά: 09.00 – 19.00

Σάββατο: 09.00 – 15.00

Κυριακή: κλειστά".

Για Πλετίκοσα λένε οι Ρώσοι

Σύμφωνα με όσα αναφέρουν στην Ρωσία " ο ΠΑΟΚ ενδιαφέρεται για τον τερματοφύλακα της Ροστόφ και της εθνικής Κροατίας, Στίπε Πλετίκοσα. Προσδοκά στην ενδυνάμωση της ομάδας για να ανταγωνιστεί τον Ολυμπιακό.

Ενας από τους στόχους-κλειδιά για την ομάδα της Θεσσαλονίκης είναι η αγορά του έμπειρου τερματοφύλακα για να γίνει ένας από τους ηγέτες της ομάδας. Μέσα στους υποψήφιους για τη θέση του τερματοφύλακα, υπολογίζεται ο 34χρονος, Πλετίκοσα".

Ο ατζέντης του τόνισε πως... " ο ΠΑΟΚ ενδιαφέρεται πραγματικά για τα δικαιώματα του Πλετίκοσα και επιπλέον μέχρι αυτή τη στιγμή κάποια επίσημη πρόταση από την ελληνική ομάδα, έχει αναφερθεί".

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ