ΠΑΟΚ

Χαλαρά Ιτάνζ, Κλάους και "Σίφο"

Χαλαρά Ιτάνζ, Κλάους και "Σίφο"
INTIME SPORTS

Οι Ιτάνζ, Σίλντενφελντ και Αθανασιάδης ακολούθησαν χαλαρό πρόγραμμα και θεραπεία. Με μπάλα γυμνάστηκε ο Ολίσε. Δείτε την αποστολή που επέλεξε ο Γιώργος Δώνης

Με την προφύλαξη τριών παικτών έγινε η προπόνηση του ΠΑΟΚ στις εγκαταστάσεις της Νέας Μεσημβρίας. Ιτάνζ, Σίλντενφελντ και Αθανασιάδης ακολούθησαν χαλαρό πρόγραμμα και θεραπεία λόγω επιβάρυνσης από τους συνεχείς αγώνες.

Από την άλλη πλευρά, ο Σέκου Ολίσε γυμνάστηκε μόνος του με μπάλα, χωρίς να αισθάνεται ενοχλήσεις. Ατομικά γυμνάστηκαν οι Σταφυλίδης, Κατσικάς και Βούκιτς.

Σε ό,τι αφορά στο πρόγραμμα, οι πδοσφαιριστές επιδόθηκαν σε διαγωνιστικές ασκήσεις τεχνικής σε τρία γκρουπ.

Στη συνέχεια το πρόγραμμα περιελάμβανε ασκήσεις τακτικής για την κυκλοφορία της μπάλας υπό πίεση και η προπόνηση ολοκληρώθηκε με οικογενειακό διπλό στο μισό γήπεδο.

Χωρίς Σίφο η αποστολή

Ο Γιώργος Δώνης ανακοίνωσε και την αποστολή στην οποία δεν συμμετέχουν οι τραυματίες Ολίσε, Βούκιτς, Κατσικάς, Σταφυλίδης, ενώ αποφασίστηκε να μείνει εκτός και ο Σίλντενφέντ.

Πιο αναλυτικά στην η αποστολή των 20 ποδοσφαιριστών συμμετέχουν οι: Σαρλ Ιτάνζ, Παναγιώτης Γλύκος, Αλέξανδρος Αποστολόπουλος, Αραούχο Ετο, Μασιέλ Λίνο, Δημήτρης Κωνσταντινίδης, Κώστας Κατσουράνης, Μπονγκάνι Κουμάλο, Χρήστος Ιντζίδης, Έργκους Κάτσε, Δημήτρης Πέλκας, Γιώργος Φωτάκης, Κοσατίν Λάζαρ, Στέλιος Κίτσιου, Αμπντούλ Καμαρά, Λίαμ Λόρενς, Μπερτράν Ρομπέρ, Γιώργος Γεωργιάδης, Δημήτρης Σαλπιγγίδης και Στέφανος Αθανασιάδης

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ