ΠΑΟΚ

Χακόμπο βασικός, Κατσουράνης στα χαφ

Χακόμπο βασικός, Κατσουράνης στα χαφ
INTIME SPORTS

Διαβάστε ποιες είναι οι τελικές σκέψεις του Γεωργιάδη για την ενδεκάδα που θα παρατάξει την Κυριακή (2/6) στους Ζωσιμάδες κόντρα στον ΠΑΣ.

Σε ένα ακόμη παιχνίδι στα φετινά πλέι οφ η ενδεκάδα του ΠΑΟΚ θα έχει αλλαγές.

Τιμωρίες και τραυματισμοί, άλλωστε, δεν αφήνουν περιθώρια στον Γιώργο Γεωργιάδη, ο οποίος στον αγώνα της Κυριακής (2/6) κόντρα στον ΠΑΣ αναμένεται να ξεκινήσει στο βασικό σχήμα μετά από καιρό τον Σανθ Χακόμπο, ενώ θα μετακινήσει τον Κατσουράνη από το κέντρο της άμυνας στα χαφ.

Αυτό είναι το επικρατέστερο σενάριο και από την στιγμή που ο Αποστολόπουλος έμεινε εκτός αποστολής, ο Κωνσταντινίδης θα βρεθεί στο δεξιό άκρο της άμυνας.

Αριστερά θα παίξει ο Λίνο και ως σέντερ μπακ οι Κουμάλο και Σίλντενφελντ. Κατσουράνης και Κάτσε θα πάρουν θέση ως κεντρικοί χαφ, ο Ρομπέρ θα αγωνιστεί αριστερά, ο Ολίσε δεξιά και οι Σαλπιγγίδης, Αθανασιάδης στην επίθεση.

Κάποια στιγμή κατά την διάρκεια της προπόνησης δοκιμάστηκε και ο Φωτάκης, αλλά μόνο για την περίπτωση που ο Κατσουράνης δεν παίξει, τελικά, στο κέντρο. Τέλος, να σημειωθεί ότι θέση στα πλάνα του τεχνικού του ΠΑΟΚ έχουν και οι Γεωργιάδης, Λόρενς.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ