ΠΑΟΚ

Χακόμπο: "Αισθάνομαι ντροπιασμένος για την ήττα μας"

Χακόμπο: "Αισθάνομαι ντροπιασμένος για την ήττα μας"
INTIME SPORTS

Ο Σανθ Χακόμπο μετά το τέλος του αγώνα με τον Ολυμπιακό και τη βαριά ήττα του ΠΑΟΚ υποστήριξε ότι κανείς εκ των ποδοσφαιριστών της ομάδας της Θεσσαλονίκης δεν σεβάστηκε τη φανέλα που φοράει στο ματς με τους "ερυθρόλευκους" και έριξε "ευθύνες" στους συμπαίκτες του που δεν βγήκαν να μιλήσουν.

Απογοητευμένος και ντροπιασμένος από την βαριά ήττα του ΠΑΟΚ εμφανίστηκε στις δηλώσεις του μετά το ματς με τον Ολυμπιακό ο Σανθ Χακόμπο.

Ο γκολκίπερ του "δικέφαλου" μάλιστα υποστήριξε ότι ο ίδιος έχει μάθει να βγαίνει στα δύσκολα ρίχνοντας ουσιαστικά "ευθύνες" σε κάποιους συμπαίκτες του που μιλάνε μόνο όταν νικάει η ομάδα.

Χαρακτηριστικά ο Χακόμπο είπε:

«Είναι μια πολύ βαριά ήττα για μας, μια πολύ στενάχωρη ήττα. Θεωρώ ότι είναι τα τελευταία 3 χρόνια η πιο βαριά ήττα, για μένα προσωπικά η πιο βαριά της ζωής μου.

Όλοι όσοι αγωνιζόμαστε πρέπει να σεβόμαστε το έμβλημα και νομίζω σήμερα δεν το κάναμε. Όσοι ήμασταν υπεύθυνοι έπρεπε να ήμασταν εδώ. Αν είμαι εγώ ο υπεύθυνος, αναλαμβάνω εγώ την ευθύνη ακόμα-ακόμα και να φύγω.

Παίξαμε πάρα πολύ άσχημα, δεν ήταν όμως το σημερινό παιχνίδι το μοναδικό και με τη Μακάμπι την Πέμπτη το ίδιο έγινε, όμως σήμερα είχαμε τονΟλυμπιακό που δεν είναι Μακάμπι. Αισθάνομαι ντροπή για αυτό που έγινε σήμερα, δεν υπάρχουν πολλά λόγια να πω σ' αυτό το σημείο.

Όταν νικάει η ομάδα είναι εύκολο κάποιοι να βγαίνουν και μιλάνε, εγώ δεν είμαι αρχηγός ναπω ποιος φταίει ή οτιδήποτε. Εγώ ήρθα τώρα να πω αυτό που νιώθω, είναι πολύ κακό για έναν ποδοσφαιριστή να χάνει έτσι και να μη λέει τίποτα. Είμαι άντρας και δεν κλαίω. Πρέπει να μάθουμε από αυτό και δεν μαθαίνουμε».

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ