ΠΑΟΚ

Βροχή και πολιτεία τα έκαναν... μούσκεμα!

ΠΩΛΗΣΗ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΠΑΟΚ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΣΤΑ ΕΚΔΟΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΤΟΥΜΠΑΣ
ΠΩΛΗΣΗ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΠΑΟΚ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΣΤΑ ΕΚΔΟΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΤΟΥΜΠΑΣ MOTIONTEAM

Σε ρηχά νερά κινήθηκε η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας των πλέι οφ την Πέμπτη (5/5) εξαιτίας της βροχόπτωσης και του ανοικτού ενδεχόμενου που άφησε η κυβέρνηση για αναβολή της διαδικασίας.

Μικρή κίνηση παρατηρήθηκε την Πέμπτη (5/5) στη διάθεση των μίνι διαρκείας της ΠΑΕ ΠΑΟΚ για τους αγώνες των πλέι οφ.

Τα διαρκείας έφτασαν αισίως τα 17.500, αφού την Πέμπτη (5/5) πουλήθηκαν 1.500 πακέτα, αριθμός μικρότερος από τις άλλες μέρες, αλλά διόλου ευκαταφρόνητος αν σκεφτεί κανείς τις συνθήκες κάτω από τις οποίες αυτά διατέθηκαν.

Αβεβαιότητα και... τουλούμια

Από την Τετάρτη (4/5) το απόγευμα οι πληροφορίες που ήθελαν την αναβολή των πλέι οφ "μούδιασαν" τους οπαδούς του ΠΑΟΚ, οι οποίοι δεν γνώριζαν αν η αγορά τους θα πιάσει τόπο. Μέχρι το μεσημέρι της Πέμπτης (5/5) δεν είχε αποφασιστεί αν το μίνι πρωτάθλημα θα διεξαχθεί, γεγονός που επηρέασε την κίνηση των διαρκείας της "ασπρόμαυρης" ΠΑΕ.

Επίσης, οι καιρικές συνθήκες που επικρατούσαν στη Θεσσαλονίκη από το πρωί ως το μεσημέρι της Πέμπτης (5/5) δεν άφησαν πολλά περιθώρια στους οπαδούς του ΠΑΟΚ να πάνε ως τα γραφεία της ΠΑΕ. Η έντονη βροχόπτωση επηρέασε αρκετούς φίλους του "Δικέφαλου", οι οποίοι, βέβαια, έχουν την ευκαιρία να προμηθευτούν εισιτήρια τις επόμενες ημέρες.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ