ΠΑΟΚ

Βρίσκει τα πατήματά του ο Γκαρσία

ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΠΑΟΚ
ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΠΑΟΚ MOTIONTEAM

Ο Ουρουγουανός, κυρίως, λόγω του επαγγελματισμού του δεν θα χρειαστεί επιπρόσθετη δουλειά μετά τις διακοπές ώστε να ενταχθεί σε πλήρεις ρυθμούς προπονήσεων.

Ο Γκαρσία από την πρώτη στιγμή που πάτησε το πόδι του στην Ελλάδα, μετά τις καλοκαιρινές του διακοπές, έστειλε ευχάριστα μηνύματα στους ανθρώπους του ΠΑΟΚ.

Ο Ουρουγουανός επέστρεψε στην Θεσσαλονίκη σε πολύ καλά κιλά, λιγότερα και από όσα ήταν όταν έφυγε από την χώρα μας μετά τα πλέι οφ.

Στην ομάδα, βέβαια, γνώριζαν πόσο επαγγελματίας είναι, κάτι που τον βοηθάει και φέτος να μην χρειαστεί επιπλέον δουλειά για να φτάσει σε επιθυμητά αγωνιστικά επίπεδα.


Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις, ο Γκαρσία ίσως είναι έτοιμος να παίξει στο πρώτο φιλικό με αντίπαλο την Φορτούνα στις 9 Ιουλίου και αν δεν συμβεί αυτό, αναμένεται να φωνάξει παρών και να αγωνιστεί για μεγάλο χρονικό διάστημα στο δεύτερο προγραμματισμένο φιλικό κόντρα στην Γκρόνινγκεν στις 12 Ιουλίου.

Αυτό σημαίνει ότι ο Ουρουγουανός, εκτός απροόπτου, θα ενισχύσει τον ΠΑΟΚ στο πρώτο ευρωπαϊκό ματς, το οποίο θα διεξαχθεί στα τέλη του μήνα.


Ο μέσος του " Δικεφάλου" παρά το γεγονός ότι έκανε καθαρισμό του δεξιού του γονάτου λίγο μετά το τέλος του πρωταθλήματος, κλινικά είναι σε πολύ καλή κατάσταση και άρχισε τρέξιμο καθαρά μόνο για να βρει τα πατήματά του.

Ανάλογα με το πως θα πηγαίνει, πάντως, ο Γκαρσία καθημερινά, θα κριθεί και ο ακριβής χρόνος που θα χρειαστεί να επανέλθει σε πλήρεις ρυθμούς.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ