ΠΑΟΚ

Βραδιά "βιόλα" με φόντο την πρόκριση

Βραδιά "βιόλα" με φόντο την πρόκριση

Τα τελευταία νέα από το pre game του αγώνα Φιορεντίνα - ΠΑΟΚ για την τέταρτη αγωνιστική των ομίλων του Europa League. Το Sport24.gr έχει όλο το ρεπορτάζ (PICS+VDS).

Ο ΠΑΟΚ βρίσκεται εδώ και μερικές ώρες στην βροχερή Φλωρεντία θέλοντας να αφήσει στην άκρη την πρωτιά στο πρωτάθλημα, την κούραση και τους τραυματισμούς και να αυξήσει τις πιθανότητες που έχει για πρόκριση στους "32" του Europa League.

Ο βασικός στόχος του είναι να μην χάσει στο αυριανό παιχνίδι, αλλά και να κυνηγήσει, γιατί όχι, ακόμη και το τρίποντο. Πάντως, αν καταφέρει να φύγει από την Τοσκάνη με θετικό αποτέλεσμα, τότε θα παραμείνει στο κόλπο της πρόκρισης στην επόμενη φάση της διοργάνωσης.

Κανένας λόγος για ρίσκα

Το πλάνο του ΠΑΟΚ για τον αυριανό αγώνα τίθεται πάνω σε έναν κανόνα που έχει ο Αναστασιάδης από την αρχή της σεζόν και τον επανέλαβε και στη συνέντευξη Τύπου πριν από λίγες ώρες. "Είμαστε οριακά. Δεν υπάρχεις κανένας λόγος να ρισκάρουμε",είπε χαρακτηριστικά ο Έλληνας τεχνικός, ο οποίος θα περιμένει μέχρι αύριο να δει ποιους παίκτες θα έχει στην διάθεσή του, αρχικά για την αποστολή και έπειτα για την αρχική ενδεκάδα.

Οι πληροφορίες, πάντως, λένε πως εκτός από τους Ρατς, Μακ, και Σκόνδρας, που μαζί με τον νεαρό Σαββίδη είναι εκτός αποστολής και δεν βρίσκονται στην Φλωρεντία είναι πολύ πιθανό να προστατευθεί και ο Έργκους Κάτσε, ο οποίος έχει κάποιες ενοχλήσεις στον δικέφαλο (μικρή τενοντίτιδα).

Από εκεί και πέρα δεν αποκλείεται ο Αναστασιάδης να κρίνει ότι πρέπει να προφυλαχθούν κι άλλοι παίκτες, που είναι "μπαρουτοκαπνισμένοι" από τα συνεχή παιχνίδια. Παίκτες όπως ο Αθανασιάδης, ο Σαλπιγγίδης, ο Τζιόλης και ίσως κάποιος από τους δύο στόπερ (Βίτορ ή Κατσικά) δεν αποκλείεται να μην βρεθούν στο αρχικό σχήμα του αυριανού αγώνα.

Ξεκαθαρίζουν τα πράγματα το πρωί της Πέμπτης (6/11)

Εξάλλου, αύριο το πρωί είναι προγραμματισμένο ένα χαλάρωμα σε προπονητικό κέντρο που βρίσκεται δίπλα από το ξενοδοχείο όπου έχει καταλύσει η αποστολή του ΠΑΟΚ και εκεί θα φανεί τι ακριβώς σκέφτεται, αλλά και τι μπορεί να κάνει ο Αναστασιάδης σε ό,τι αφορά την ενδεκάδα του αγώνα.

Όπως γίνεται αντιληπτό μόνο ξεκάθαρα δεν είναι τα πράγματα και κανείς δεν ξέρει ακριβώς ποιοι 11 παίκτες θα ξεκινήσουν στον αυριανό αγώνα. Ένα πιθανό σχήμα έχει ως εξής: Μπροστά από τον Γλύκο θα βρεθούν οι Σπυρόπουλος, Κατσικάς, Βίτορ και Κίτσιου. Στα χαφ θα παίξουν οι Τζανδάρης, Τζιόλης και Μάρτενς με τον Εγιάλ Γκολάσα να διεκδικεί την θέση του Βέλγου.

Αν τελικά ο Ισραηλινός παίξει στο κέντρο, τότε ο δεν αποκλείεται ο Μάρτενς να αγωνιστεί ως αριστερό εξτρέμ. Δεξιά στην επίθεση θα κινηθεί ο Σαλπιγγίδης και στην κορυφή ο Στέφανος Αθανασιάδης.Σημειώστε ότι, και ο Φακούντο Περέιρα συγκεντρώνει πιθανότητες να δώσει το παρών στο αρχικό σχήμα.

Πολλοί οι υποψήφιοι!

Τέλος, δεν αποκλείεται ένας εκ των Τζαβέλλα και Παπαδόπουλο να πάρουν θέση βασικού. Αυτό το σενάριο, όμως, συγκεντρώνει λίγες πιθανότητες, αφού ναι μεν προπονήθηκαν την Τετάρτη, αλλά την Πέμπτη (6/11) θα φανεί αν μπορούν να συμπεριληφθούν στο αρχικό σχήμα. Παίρνοντας και ως δεδομένο ότι ο Αναστασιάδης δεν θα ρισκάρει, όπως είπε, τη συμμετοχή παικτών που δεν είναι 100% έτοιμοι, τότε οι δυο τους δύσκολα θα βρουν θέση στην αρχική ενδεκάδα.

Θα παίξει ρόλο και ο καιρός

Όσο περίεργο κι αν ακούγεται ρόλο στην κατάρτιση της ενδεκάδας θα παίξει και ο καιρός. Οι πληροφορίες που μας μετέφεραν οι Ιταλοί συνάδελφοι κάνουν λόγο για καταρρακτώδη βροχή την ώρα του αγώνα! Αν τελικά συμβεί αυτό, τότε ο αγωνιστικός χώρος θα βαρύνει και θα γίνει ακόμη πιο δύσκολος και απαιτητικός για τους παίκτες.

Δεν θα είναι μόνος του

Όπως είναι γνωστό εδώ και καιρό ο ΠΑΟΚ δεν θα είναι μόνος του στο "Αρτέμιο Φράνκι". Θα έχει τη συμπαράσταση περίπου 2.000 - 2.100 οπαδών του ταξίδεψαν από την Ελλάδα και όχι μόνο.

Στην φωτογραφία που ακολουθεί μπορείτε να δείτε την κερκίδα που θα φιλοξενήσει τους Έλληνες φίλαθλους.

Βραδιά "βιόλα" με φόντο την πρόκριση

Στην αντίπερα όχθη, οι εκτιμήσεις των Ιταλών δημοσιογράφων αναφέρουν ότι στις κερκίδες δεν θα δώσουν το παρών περισσότεροι από 15.000 οπαδοί της Φιορεντίνα, κυρίως λόγω της χαμηλής κρισιμότητας του αγώνα, αλλά και των κακών καιρικών συνθηκών που θα επικρατούν.

Βραδιά "βιόλα" με φόντο την πρόκριση

Με Γκόμεζ βασικό...

Στα αγωνιστικά θέματα των "βιόλα" ο Μοντέλα αναμένεται να δώσει φανέλα βασικού στον Μάριο Γκόμεζ, που ήταν εκτός δράσης για πολύ καιρό. Το 4-3-3 δεν θα αλλάξει και θα το αποτελέσουν οι: Ταταρουσάνου στο τέρμα, Ρίτσαρντς (δεξιά), Πασκουάλ (αριστερά) και Μπασάντα Τόμοβιτς στο κέντρο της άμυνας. Τριάδα στα χαφ θα είναι οι Κούρτιτς, Πισάρο και Βαλέρο, ενώ στην επίθεση θα παίξει δεξιά ο Ίλισιτς, αριστερά ο Βάργκας και στην κορυφή ο Γκόμεζ.

Βόλτα στο ιστορικό "Αρτέμιο Φράνκι"

Για... επιδόρπιο σας κρατήσαμε το καλύτερο. Πιο κάτω, μπορείτε να δείτε φωτογραφίες και βίντεο από το εξωτερικό και το εσωτερικό του ιστορικού γηπέδου της Φιορεντίνα, Επίσης, εικόνες από την μπουτίκ του συλλόγου, η οποία βρίσκεται έξω από το γήπεδο και έχει πολλά είδη στα χρώματα και με το σήμα της ομάδας, ενώ ξεχωρίζει ένα βιβλίο για την καριέρα του Βιτσέντζο Μοντέλα που είναι γραμμένο από Ιταλό δημοσιογράφο.

Βραδιά "βιόλα" με φόντο την πρόκριση
Βραδιά "βιόλα" με φόντο την πρόκριση

ΕΣΩΤΕΡΙΚΑ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΙΟ ΦΡΑΝΚΙ
http://www.dailymotion.com/video/x29e99y_artemio-franchi_sport

ΕΞΩΤΕΡΙΚΑ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΙΟ ΦΡΑΝΚΙ
http://www.dailymotion.com/video/x29eb8k_exwterika-toy-artemio_sport

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ