ΠΑΟΚ

Βλέπουν τις νέες εμφανίσεις την Τρίτη

Βλέπουν τις νέες εμφανίσεις την Τρίτη
INTIME SPORTS

Οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ θα παραλάβουν δείγμα των τριών από τις τέσσερις νέες εμφανίσεις της ομάδας

Σήμερα αναμένεται στην Τούμπα εκπρόσωπος της UMBRO για να συζητήσει με τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ τις τελικές λεπτομέρειες για τη συμφωνία που αφορούν τις εμφανίσεις της ομάδας τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Ωστόσο, υπογραφές δεν αναμένεται να πέσουν, καθώς υπάρχει μία ακόμη σημαντική εκκρεμότητα. Ο δειγματισμός των νέων εμφανίσεων. Την ερχόμενη Τρίτη οι άνθρωποι της ΠΑΕ θα παραλάβουν από την Αγγλία δείγματα τριών από τις τέσσερις εμφανίσεις.

Πρόκειται για την άσπρη, τη μαύρη και φυσικά την κλασική ασπρόμαυρη φανέλα του ΠΑΟΚ που θα θυμίζει πολύ εκείνη της χρυσής δεκαετίας του '70 και αναμένεται να φορεθεί τις περισσότερες φορές.

Δεν θα έρθει μόνο η μωβ, την οποία οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ έχουν δει και, ούτως ή άλλως, θα είναι η τέταρτη εμφάνιση της ομάδας και θα χρησιμοποιηθεί μόνο αν παραστεί ανάγκη.

Μάλιστα, οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ που είναι επιφορτισμένοι με το συγκεκριμένο θέμα έλεγαν χθες στο sport24.gr ότι οι εμφανίσεις δεν μοιάζουν με καμία από όσες έχουν κυκλοφορήσει σε φωτογραφία τις τελευταίες μέρες.

Αν ολα κυλήσουν ομαλά με το δειγματισμό, η ΠΑΕ θα ανάψει το "πράσινο φως" για να υπογραφούν τα συμβόλαια που θα ενεργοποιήσουν τη συμφωνία.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ