ΠΑΟΚ

Βλέπει και Μουνιέ ο ΠΑΟΚ

Foto LaPresse - Massimo Paolone20/09/2015 Bologna ( Italia)Sport CalcioBologna - FrosinoneCampionato di Calcio Serie A TIM 2015 2016 - Stadio "Renato Dall'Ara"Nella foto: Anthony Mounier esulta dopo aver realizzato un gol Photo LaPresse - Massimo Paolone20 September 2015 Bologna ( Italy)Sport SoccerBologna - FrosinoneItalian Football Championship League A TIM 2015 2016 - "Renato Dall'Ara" Stadium In the pic: Anthony Mounier celebrates for a gol
Foto LaPresse - Massimo Paolone20/09/2015 Bologna ( Italia)Sport CalcioBologna - FrosinoneCampionato di Calcio Serie A TIM 2015 2016 - Stadio "Renato Dall'Ara"Nella foto: Anthony Mounier esulta dopo aver realizzato un gol Photo LaPresse - Massimo Paolone20 September 2015 Bologna ( Italy)Sport SoccerBologna - FrosinoneItalian Football Championship League A TIM 2015 2016 - "Renato Dall'Ara" Stadium In the pic: Anthony Mounier celebrates for a gol LAPRESSE

Ο Αντονί Μουνιέ της Μπολόνια είναι στη λίστα των παικτών από τους οποίους θα προκύψει ο αντικαταστάτης του Γκάρι Ροντρίγκες. Τι είπε στις πρώτες του δηλώσεις στην Τουρκία ο πρώην παίκτης του ΠΑΟΚ. (VIDEO)

Εντατικά συνεχίζεται η έρευνα για τον αντι-Ροντρίγκες στον ΠΑΟΚ. Ο Λούμπος Μίχελ κάνει επαφές με παίκτες που μπορούν να αναπληρώσουν το κεναό του 26χρονου εξτρέμ με στόχο όσο το δυνατό γρηγορότερα να κλείσει κάποιον από αυτούς. Σύμφωνα με πληροφορίες του Sport24.gr, στη λίστα βρίσκεται και το όνομα του Αντονί Μουνιέ, του 29χρονου Γάλλου της Μπολόνια.

Ο Μουνιέ που είχε απασχολήσει ως όνομα πέρσι το καλοκαίρι και τον Ολυμπιακό και τελικά είχε καταλήξει με 1,5 εκατ. ευρώ από τη Μονπελιέ στη Μπολόνια, μετά από μία εντυπωσιακή αρχή στην περσινή σεζόν, δεν έχει φέτος πολύ χρόνο συμμετοχής (μετρά μόλις 6 συμμετοχές με τελευταία χθες κόντρα στη Γιουβέντους που μπήκε για λίγα λεπτά ως αλλαγή) και ψάχνεται για μία αλλαγή στην καριέρα του.

Για τον Μουνιέ, που άρχισε την καριέρα του από τη Λιόν και πέρασε και από τη Νις πριν πάει στη Μονπελιέ και μετά στη Μπολόνια, έχει δείξει ενδιαφέρον η Μαρσέιγ και η Καέν και αυτό συνιστά ένα πρόβλημα για τον ΠΑΟΚ, καθώς το ελληνικό πρωτάθλημα δεν είναι τόσο ανταγωνιστικό όσο το γαλλικό ή το ιταλικό. Τις επόμενες μέρες θα φανεί κατά πόσο, μπορεί να προχωρήσει αυτή η υπόθεση με την οποία ασχολείται ο Λούμπος Μίχελ.

Ροντρίγκες: "Να δικαιώσω τους ανθρώπους της Γαλατά"

Ο Γκάρι Ροντρίγκες έκανε τις πρώτες δηλώσεις του για τη νέα σελίδα στην καριέρα του κατά την άφιξη στην Κωνσταντινούπολη.

Ο 26χρονος εξτρέμ έτυχε υποδοχής από τους ανθρώπους της Γαλατασαράι και στις πρώτες δηλώσεις του ανέφερε: "Ήρθα στην μεγαλύτερη ομάδα της Τουρκίας. Είμαι πολύ αισιόδοξος. Θα προσπαθήσω με όλες μου τις δυνάμεις να δικαιώσω τους ανθρώπους της Γαλατασαράι. Κανένας δεν θα πρέπει να αμφιβάλει".

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ