ΠΑΟΚ

Βιβιάν: "Προτεραιότητα η πρόκριση του ΠΑΟΚ"

Βιβιάν: "Προτεραιότητα η πρόκριση του ΠΑΟΚ"
INTIME SPORTS

Ο Ματέους Βιβιάν δεν ικανοποίησε με την απόδοσή του, είχε όμως υποδειγματική συμπεριφορά κάτι που φαίνεται από τη δήλωση του στο Sport24.gr

Το ξαφνικό διαζύγιο του Ματέους Βιβιάν με τον ΠΑΟΚ ήταν λογικό να δημιουργήσει απορίες σχετικά με τους λόγους που οδήγησαν σ' αυτό και κυρίως με το τάιμινγκ της κοινής απόφασης.

Αυτό που προκύπτει μέσα από τον ΠΑΟΚ είναι πώς ο Βραζιλιάνος δεν αισθανόταν καλά τελευταία, είχε χασει την αυτοπεποίθησή του και λόγω των εμφανίσεων του που δεν ήταν αυτές που περίμενες και λόγω της διπλής ενίσχυσης στην άμυνα με Σίλντενφελντ και Κατσουράνη.

Γι' αυτό και έκανε το πρώτο βήμα για τη λύση της συνεργασίας τους, που... βόλεψε είναι η αλήθεια τον ΠΑΟΚ. Το σημαντικότερο είναι-και αυτό σημειώνουν οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ ότι ο Βραζιλιάνος δεν πάτησε πάνω στο συμβόλαιό του (230.000 ευρώ ετησίως), πήρε τα δεδουλευμένα και αποχώρησε.

Χωρίς να δημιουργήσει το παραμικρό πρόβλημα στην ομάδα. Και τη διάθεσή του να κρατήσει χαμηλούς τόνους παραμονές ενός τόσο κρίσιμου παιχνιδιού, την επιβεβαίωσε και μέσω του Sport24.gr, στην προσπάθεια που κάναμε να επικοινωνήσουμε μαζί του για να έχουμε την δική του άποψη για το διαζύγιο με τον ΠΑΟΚ.

"Δεν είναι η στιγμή να μιλήσουμε για το δικό μου θέμα. Προτεραιότητα έχει η ομάδα του ΠΑΟΚ που δίνει ένα σημαντικό παιχνίδι και πρέπει να προκριθεί", αρκέστηκε να μας πει, αποφεύγοντας ακόμη και να επιβεβαιώσει ή διαψεύσει τις πληροφορίες που τον θέλουν να έχει ήδη βρει ομάδα στη Γαλλία.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ