ΠΑΟΚ

Βιβιάν: "Είμαι πλέον καλά"

Βιβιάν: "Είμαι πλέον καλά"

Ο Βραζιλιάνος Ματέους Βιβιάν είναι έτοιμος να μπει σε κανονικούς ρυθμούς προπονήσεων και το πότε θα το επιλέξει ο Γιώργος Δώνης. Ακολουθεί ο Γκαρσία

Δύο εκκρεμότητες υπάρχουν στο ιατρικό δελτίο του ΠΑΟΚ. Αυτές αφορούν τον Πάμπλο Γκαρσία και τον Ματέους Βιβιάν, οι οποίοι και σήμερα ακολούθησαν πρόγραμμα αποθεραπείας, στέλνοντας ευχάριστα μηνύματα.

Κλινικά είναι και οι δύο καλά, ωστόσο στην περίπτωση του Ουρουγουανού οι ρυθμοί επιστροφής είναι πιο αργοί, καθώς έχουν προηγηθεί δύο ακόμη θλάσεις που δημιουργούν κίνδυνο υποτροπής.

Ο "Κανάριο" θα αρχίσει από βδομάδα να μπαίνει σταδιακά στο πρόγραμμα της ομάδας, μέχρι να πείσει ότι έχει εκλείψει ο κίνδυνος να του παρουσιαστεί εκ νέου πρόβλημα. Το αν αυτό συμβεί πριν το ματς με τον ΟΦΗ δεν μπορεί κανείς να το πει με βεβαιότητα ή να το αποκλείσει.

Σε ό,τι έχει να κάνει με τον Βραζιλιάνο, έχει ξεπεράσει την (πρώτη στην καριέρα του) θλάση στη γάμπα και πλέον λέει με βεβαιότητα στους ανθρώπους του ΠΑΟΚ: " Αισθάνομαι καλά, είμαι έτοιμος να επιστρέψω".

Ίσως χρειαστεί μία-δύο ακόμη μέρες για να μπει σε φουλ ρυθμούς, ωστόσο το αν ενσωματωθεί την Παρασκευή ή το Σάββατο με την υπόλοιπη ομάδα, ή τελικά αυτό γίνει από βδομάδα, αυτό είναι καθαρά απόφαση του Γιώργου Δώνη.

Το βέβαιο είναι ότι θα μπορεί να τον υπολογίζει για το ματς με τον ΟΦΗ το άλλο Σάββατο (6/10).

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ