ΠΑΟΚ

Βίτορ: "Θα δείξω στο γήπεδο ποιος είμαι"

Βίτορ: "Θα δείξω στο γήπεδο ποιος είμαι"
Μιγκέλ Βίτορ

Τι δήλωσε ο Μιγκέλ Βίτορ για τον ερχομό του στον ΠΑΟΚ, για τις προσδοκίες του με την ομάδα, αλλά για τις προηγούμενες σεζόν στην Μπενφίκα

Αισιόδοξος σε ότι έχει να κάνει με τη δική του απόδοση, αλλά και τους στόχους του ΠΑΟΚ είναι ο Μιγκέλ Βίτορ, ο οποίος αποκάλυψε τις σκέψεις του από την Αυστρία.

Τι είπε για τις επαφές του με τον ΠΑΟΚ, αλλά και για τις προηγούμενες ποδοσφαιρικές του σεζόν. Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Αποστολή στην Αυστρία: Στέργιος Αναστασιάδης

Για το ότι δε βρισκόταν στα πλάνα του προπονητή του στην Μπενφίκα: "Δεν ήμουν επιλογή του προπονητή. Υπήρχαν καλοί παίκτες στη θέση μου και ο προπονητής έκανε τις επιλογές του. Δεν ήμουν στην πρώτη ομάδα και το αποδέχθηκα. Έκανα έναν αριθμό αγώνων με την δεύτερη ομάδα. Ήθελα όμως να έχω περισσότερες ευκαιρίες να παίξω, και άρχισα να σκέφτομαι να φύγω. Ο ΠΑΟΚ με πλησίασε και μου έδωσε αυτή την ευκαιρία που ήθελα. Αποδέχθηκα τη πρόταση και πλέον ετοιμάζομαι για να παίξω".΄

Για το πότε ήταν η πρώτη του επαφή με τον ΠΑΟΚ: "Υπήρχε ενδιαφέρον πριν από ένα χρόνο και στη συνέχεια πριν από έξι μήνες. Ήταν στιγμές που ο ΠΑΟΚ έδειξε ενδιαφέρον στον ατζέντη μου και στην ομάδα μου. Ο τελικές συζητήσεις έγιναν τον Φεβρουάριο και δεν δυσκολευτήκαμε να φτάσουμε σε συμφωνία. Ο ΠΑΟΚ είναι μια ομάδα που έδειξε ότι με ξέρει και ότι με θέλει και αυτό το εκτίμησα".

Για την απόφαση του να έρθει στην Ελλάδα και αν σκέφτηκε το παράδειγμα του Βιεϊρίνια: "Ήθελα να δώσω μια ευκαιρία στη καριέρα μου διότι στην Μπενφίκα δεν αγωνιζόμουν. Διαπίστωσα ότι ο ΠΑΟΚ είναι μια ομάδα που μπορεί να μου δώσει ευκαιρίες. Ξέρω τι συνέβη με τον Βιεϊρίνια και μακάρι να μπορέσω και εγώ να έχω ανάλογη πορεία".

Για τα στοιχεία του παιχνιδιού του: "Δεν είναι εύκολο να μιλάς για τον εαυτό σου. Νομίζω ότι μέσα από τα παιχνίδια θα δείξω το ποιος είμαι. Είμαι κεντρικός αμυντικός, είμαι δυνατός και μου αρέσει να μπαίνω δυνατά στις μονομαχίες. Όμως όλα αυτά δε θέλω να τα πω αλλά να τα δείξω μέσα στο γήπεδο".

Για το επίπεδο ετοιμότητας που βρίσκεται: "Όχι μόνο εγώ, αλλά και σχεδόν όλοι στην ομάδα, δεν βρισκόμαστε στο 100%. Θεωρώ ότι θα ανακάμψω σύντομα μέσα από τις προπονήσεις και τους αγώνες μέχρι το τέλος του μήνα".Για το αν τον βοηθάει η παρουσία του Κατσουράνη που ήταν συμπαίκτες: "Σίγουρα. Τον γνωρίζω και με έχει βοηθήσει για τη προσαρμογή μου. Δεν έχω κανένα πρόβλημα με τους συμπαίκτες μου. Και ο Λίνο λόγω των πορτογαλικών που μιλάει, με έχει βοηθήσει πολύ. Γενικά δεν έχω κανένα παράπονο από τους συμπαίκτες μου. Είναι πολύ φιλικοί μαζί μου".

Για το τι μπορεί να πετύχει φέτος ο ΠΑΟΚ: "Το σίγουρο είναι πως ο στόχος μας είναι να είμαστε ανταγωνιστικοί. Αρχικά υπάρχουν τα παιχνίδια της Ευρώπης και θέλουμε να φτάσουμε σε φάση ομίλων. Τα πράγματα στο Τσάμπιονς Λιγκ δεν είναι εύκολα αλλά θα δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό. Όσον αφορά τις ελληνικές διοργανώσεις, στοχεύουμε ψηλά".

Για το ποιον παίκτη έχει πρότυπο: "Μου αρέσει πολύ ο Ρικάρντο Καρβάλιο. Είναι ένας παίκτης που παίζει στη θέση μου και είναι συμπατριώτης μου. Δεν είναι το είδωλό μου, αλλά έχει κάποια χαρακτηριστικά που θα ήθελα να τα αποκτήσω και εγώ. Γενικά πάντως προσπαθώ να βελτιωθώ σε όλους τους τομείς".

Για την κατάκτηση του Euro από την Ελλάδα κόντρα στη χώρα του: "Τώρα μιλάς για μια στιγμή που δεν θέλουμε να τη θυμόμαστε εμείς οι Πορτογάλοι. Είναι μια άσχημη ανάμνηση. Ήμουν μέσα στο γήπεδο, και βρισκόμουν μάλιστα στον αγωνιστικό χώρο. Και αυτό γιατί έπαιζα στις ακαδημίες της Μπενφίκα και είχαμε το προνόμιο να είμαστε εκεί. Ας το αφήσουμε όμως αυτό καλύτερα. Τώρα είμαι στην Ελλάδα και ήρθα να δουλέψω. Δεν έχω πρόβλημα με αυτό".

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ