ΠΑΟΚ

Βίτορ:"Έφτασε η ώρα να αλλάξω κατεύθυνση"

Βίτορ:"Έφτασε η ώρα να αλλάξω κατεύθυνση"
Μιγκέλ Βίτορ

Ο Μιγκέλ Βίτορ αναφέρεται στους λόγους για τους οποίους αποχώρησε από την Μπενφίκα για τον ΠΑΟΚ, αφήνοντας αιχμές για τον προπονητή των "Αετών", Χόρχε Ζέσους.

Ο Μιγκέλ Βίτορ με δηλωσή του στην προσωπική του ιστοσελίδα εξηγεί γιατί αποχώρησε από την Μπενφίκα, επικρίνοντας τον προπονητή των "Αετών", Χόρχε Ζέσους, που δεν τον εμπιστεύτηκε.

" Φίλοι μου, θα είμαι παίκτης του ΠΑΟΚ για τα επόμενα τρία χρόνια. Αφήνω πίσω 13 χρόνια στην Μπενφίκα, έναν σύλλογο για τον οποίο θα τρέφω πάντα μεγάλο σεβασμό και αγάπη. Αλλά ήρθε η ώρα για μια αλλαγή. Με τον Ζέσους, ήξερα ότι ο χρόνος μου θα ήταν σχεδόν μηδενικός. Σεβάστηκα πάντα τις επιλογές εκείνων που ήταν στην ομάδα, ακόμη και αν δεν συμφωνούσα πάντα, αλλά πιστεύω στην αξία μου και ξέρω ότι θα μπορούσα να έχω και άλλες ευκαιρίες.

Επειδή δεν μου αρέσει να κάθομαι, αποφάσισα να δώσω άλλη κατεύθυνση στην καριέρα μου. Τώρα ήρθε η ώρα να σκεφτώ το μέλλον, να παίξω και να κερδίσω με τον σύλλογο που εκπροσωπώ. Η Μπενφίκα είναι θεσμός και είμαι περήφανος που την εκπροσώπησα", αναφέρει χαρακτηριστικά ο Βίτορ.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ