ΠΑΟΚ

Βιεϊρίνια: "Η ΤΣΣΚΑ ήταν τυχερή"

ΤΣΣΚΑ ΜΟΣΧΑΣ - ΠΑΟΚ / ΦΑΣΗ ΤΩΝ 32 - ΓΙΟΥΡΟΠΑ ΛΙΓΚ
ΤΣΣΚΑ ΜΟΣΧΑΣ - ΠΑΟΚ / ΦΑΣΗ ΤΩΝ 32 - ΓΙΟΥΡΟΠΑ ΛΙΓΚ MOTIONTEAM

Ο Αντελίνο Βιεϊρίνια στάθηκε στις πολλές χαμένες ευκαιρίες του ΠΑΟΚ στο "Λουζνίκι" και χαρακτήρισε τυχερή την ΤΣΣΚΑ για το γεγονός ότι πήρε εκείνη την πρόκριση για τις 16 καλύτερες ομάδες του Europa League.

"Μπορούμε να πούμε ότι είχαμε τις περισσότερες ευκαιρίες για γκολ. Στην φάση του πέναλτι η ΤΣΣΚΑ ήταν τυχερή δεν καταφέραμε να διώξουμε την μπάλα.

Μετά είχαμε ακόμη μια ευκαιρία που δεν καταφέραμε να βάλουμε γκολ. Αλλά αυτό είναι το ποδόσφαιρο", είπε αρχικά ο Πορτογάλος μεσοεπιθετικός του ΠΑΟΚ, και συνέχισε:

"Από την αρχή μπήκαμε για να βάλουμε γκολ, αυτή ήταν η τακτική που είχαμε στο μυαλό μας. Αντιμετωπίσαμε μια πολύ καλή ομάδα.

Ο ΠΑΟΚ ήταν ανώτερος από την ΤΣΣΚΑ, όμως, έτσι είναι το ποδόσφαιρο, άλλος χάνει της ευκαιρίες και άλλος βάζει τα γκολ.

Δεν κάναμε γκολ τις ευκαιρίες που είχαμε. Δεν είχαμε τύχη. Στο ελληνικό πρωτάθλημα δεν μας αφήνουν να κάνουμε κάτι καλό.

Στην Ευρώπη παίξαμε με καλές ομάδες και καθαρά είναι θέμα τύχης που δεν καταφέραμε να προχωρήσουμε και άλλο στην διοργάνωση".

Οι δηλώσεις των υπολοίπων παικτών του ΠΑΟΚ:

Δημήτρης Σαλπιγγίδης: "Έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Είμαστε όλοι απογοητευμένοι με το αποτέλεσμα, γιατί χάσαμε πολλές ευκαιρίες. Δεν είχαμε καθόλου τύχη. Χάσαμε πέντε ευκαιρίες και αν είχαμε λίγη τύχη θα περνούσαμε στην επόμενη φάση. Ήμασταν καλύτεροι σε όλη τη διάρκεια του αγώνα, αλλά, δεν μπορέσαμε να προκριθούμε.

Έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Στην Τούμπα παίξαμε για 20' λεπτά καλά και μετά δεν αντιδράσαμε. Ήρθαμε εδώ αποφασισμένοι να πάρουμε την πρόκριση, αλλά, δεν είχαμε καθόλου τύχη".

Μπρούνο Τσιρίλο: "Είμαι πολύ στεναχωρημένος από τον αποκλεισμό. Δείξαμε από την αρχή ότι θέλαμε αυτή την πρόκριση. Δείξαμε ότι μπορούσαμε. Και στα 90 λεπτά είχαμε πρωταγωνιστικό ρόλο. Αν μια ομάδα έπρεπε να προκριθεί αυτή ήταν ο ΠΑΟΚ. Είμαι πολύ στεναχωρημένος από την εξέλιξη.

Το κέρδος είναι ότι πήραμε πάρα πολλά από την φετινή μας πορεία στην Ευρώπη, κάναμε μεγάλη προσπάθεια. Βέβαια, μην ξεχνάμε ότι υπάρχουν υποχρεώσεις σε Πρωτάθλημα και Κύπελλο και πρέπει να δείξουμε ανάλογη διάθεση και στη συνέχεια".

Πάμπλο Κοντρέρας: "Η πρόκριση χάθηκε στην Τούμπα. Σήμερα κάναμε ένα μεγάλο παιχνίδι και η τύχη δε μας βοήθησε πολύ. Κατά τη διάρκεια του αγώνα δουλέψαμε πολύ καλά, αλλά θα ήταν καλύτερα να παίρναμε και την πρόκριση για την επόμενη φάση. Πρέπει να συνεχίσουμε να προσφέρουμε στον κόσμο του ΠΑΟΚ όσα μπορούμε και στο πρωτάθλημα και στο Κύπελλο Ελλάδας."

Σταύρος Τσουκαλάς: "Δώσαμε όλοι τα πάντα μέσα στο γήπεδο. Είπαμε ότι είναι ένα ματς και έπρεπε να τα δώσουμε όλα. Ατυχήσαμε, όμως, γιατί χάσαμε πολλές ευκαιρίες. Το αποτέλεσμα δεν ήταν δίκαιο. Θα μπορούσαμε να πάρουμε την πρόκριση και με πολλά γκολ διαφορά."

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ